One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 483 Facaden af One2move Biludlejning Ishøj

One2move Biludlejning Ishøj

Billig biludlejning hos
HB Bilsalg ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 199,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Industrigrenen 7
2635 Ishøj
DK
+4570208804
Trækkrog må laste
1300 kg
Pris pr. dag:
Mandag 199,00 kr.
Tirsdag 199,00 kr.
Onsdag 199,00 kr.
Torsdag 199,00 kr.
Fredag 249,00 kr.
Lørdag 249,00 kr.
Søndag 249,00 kr.
Helligdage 249,00 kr.
Toyota Corolla
Lille personbil
Årgang 2003
fra 199,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
16 km/l
Med trækkrog
"Fin service, har lejet bil der et par gange og bilerne har altid været ok. Her sidst var den vi skulle havde haft lejet udgået, så fik vi bare en fra klassen over til samme pris."
(5)
Flemming Frederiksen,
"Gode biler til billige priser. Gode biler til billige priser! super service"
(5)
Victoria Kirstein Kuhn,
One2move biludlejning i Ishøj
Book bilen online - så er du hurtigt på farten

One2moves afdeling i Ishøj er klar til at give dig råd og vejledning og selvfølgelig en lejekontrakt på det køretøj, du har behov for. I samarbejde med HB Bilsalg på Industrigrenen i Ishøj har vi større lejebiler til skarpe udlejningspriser (fra kr. 349,- pr. dag). Uanset om du har brug for en personbil, flyttebil eller varevogn, så har vi bilen til dig. Hvis ikke vi har bilen hjemme, kan vi hjælpe med at finde en afdeling, der har lige præcis den bil, du søger.

Skal du bruge en bil i et eller flere døgn – eller skal have et flyttelæs transporteret og ønsker at spare penge? One2move gør alle former for transport nemt og overskueligt med vores stærke lejekoncepter.

Udlejning af varevogne og flyttebiler 

Afdelingen i Ishøj har fokus på udlejning af varevogne/flyttebiler. Mangler du et køretøj til flytning af møbler, reoler eller andre tunge ting? Eller skal du blot have transporteret nogle enkelte ting? Uanset hvad dit behov er, så kan du leje en varevogn hos os, og få transporten på plads hurtigt og effektivt.

Ved at leje en flyttebil kan du også spare en masse penge, i og med du kan stå for flytningen selv. Det kan være dyrt at bestille en flyttemand og et flyttefirma til at klare det hele, men ved at leje en flyttebil kan du spare mange penge, som kan bruges på noget sjovere. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift, og må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Afhængig af hvad du skal transportere, så har du også mulighed for at leje en varevogn fremfor de større flyttebiler. Vi har varevogne i forskellige størrelser, og enkelte med trækkrog – dette kan ses ved at klikke på “Info” ikonet ud for bilen. Alle varevogne må ligeledes køres med almindeligt kørekort.

Få alle fordelene med hos One2move

Der er en række fordele at hente ved biludlejning hos One2move. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare tanke bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.