One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 483 Facaden af One2move Biludlejning Ishøj

One2move Biludlejning Ishøj

Billig biludlejning hos
HB Bilsalg ApS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Industrigrenen 7
2635 Ishøj
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Gode biler til billige priser. Gode biler til billige priser! super service"
(5)
Victoria Kirstein Kuhn,
"Har ofte lejet bil gennem One2move. Får altid god service og bilerne kører upåklageligt. Vil klart anbefale at leje en god her."
(5)
Jannie Sternberg,
One2move biludlejning i Ishøj
Book bilen online - så er du hurtigt kørene

One2moves biludlejning i Ishøj er klar til at give dig gode råd og vejledning. I samarbejde med HB Bilsalg på Industrigrenen 7 i Ishøj har vi større lejebiler til skarpe udlejningspriser (fra kr. 349,- pr. dag). Uanset om du har brug for en personbil, flyttebil eller varevogn, så har vi bilen til dig. Hvis ikke vi har bilen hjemme, kan vi hjælpe med at finde en afdeling, der har lige præcis den bil, du søger.

Skal du bruge en bil i et eller flere døgn – eller skal have et flyttelæs transporteret og ønsker at spare penge? One2move gør alle former for transport nemt og overskueligt med vores stærke lejekoncepter.

Få alle fordelene med hos One2move

Der er en række fordele at hente ved biludlejning hos One2move. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort, betalingskort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare tanke bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.