One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 485 Facaden af One2move Biludlejning Dragør

One2move Biludlejning Dragør

Billig biludlejning hos
TF Auto Handel ApS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Søndergade 3
2791 Dragør
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
"Gode biler til billige priser. Gode biler til billige priser! super service"
(5)
Victoria Kirstein Kuhn,
"Det var nemt, og fik en god service"
(5)
Annette Winther,
Velkommen til One2move i Dragør

I samarbejde med TF Auto Handel APS tilbyder One2move billig biludlejning i Dragør, med priser fra blot 199,- pr. dag. Står du og mangler en personbil eller varevogn, så er du kommet til det rette sted.  Som en ekstra service modtager afdelingen biler udenfor åbningstid (via nøgleboks). Vi er altid klar til at hjælpe dig med den bedst mulige lejeløsning. 

Vil være Danmarks bedste

Siden vi startede One2move har vi ønsket at yde vores kunder den bedste service - de bedste biler - til den bedste mulige pris. Vi garanterer derfor altid:

  • 100 km inkluderet i din billeje pr døgn
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer i billejen
  • Billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Nem og enkel booking online hjemmefra eller på farten 

- og mange flere fordele. Vi tilbyder som en af de eneste i Danmark biludlejning til unge under 24 år. Det betyder, at hvis du er 24 år eller yngre kan du stadig leje bil gennem One2move uden merpris. Dog vil der være et højere depositum, som jo tilbagebetales ved endt billeje.

Er du på rejse til Danmark og skal leje en bil, kan vi også være behjælpelige med autostole og GPS for et beskedent beløb.

Mangler du inspiration til din ferie eller ophold i Danmark, kan du bruge www.visitdenmark.dk, her kan du læse om vores naturperler, de største byer på Sjælland, Fyn og Jylland og ikke mindst om dansk HYGGE.

Alle vores biler må føres med det lille kørekort (B-kørekort).

Varevogn eller flyttebil?

Det kan være dyrt at leje en flyttemand og lade et firma klare opgaven. I stedet kan du leje en flyttebil med elektrisk lift, den har et lad på 18,96 m3 og du slipper helt for de tunge og besværlige løft. Du kan leje den til blot 649 i hverdagene mandag til torsdag, i weekenden og på helligdage 929 pr dag. Synes du en flyttebil er for stor, har vi også både lille og store varevogne med lad op til 8,57 m3.

Praktiske informationer

Biludlejning gennem One2move er et godt valg, nem og enkel booking samt afhentning ved lokal biludlejer. Du skal blot fremvise dit kørekort samt det gule sygesikringsbevis ved afhentning af din lejeebil. Har du nogle spørgsmål til din bestilling, vores biler eller noget andet, er du altid velkommen til at kontakte os på 70208804 eller [email protected]

 Vi glæder os til at se dig og give dig en god oplevelse med din billeje.