One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 480 Facaden af One2move Biludlejning Randers NØ

One2move Biludlejning Randers NØ

Billig biludlejning hos
MDcars ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 449,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Skyttegade 4
8930 Randers NØ
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Nem booking, fin overdragelse af bilen og ikke mindst, meget fair pris."
Estate Nordfyn - Jan Bendorf A
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen."
Christian
Book din næste lejebil hos One2move i Randers NØ

Udlejningsbiler til Danmarks skarpeste priser

Med en udlejningsbil fra One2move, kommer du hurtigt og nemt fra A til B, og ovenikøbet til en pris hvor alle kan være med. One2move er en central franchise inden for biludlejningsbranchen, og med samarbejdspartnere og afhentningssteder over hele landet, har vi også en udlejningsbil, der matcher dit behov og samtidig udbydes til en skarp lejepris. Hos One2move i Randers NØ tilbyder vi i samarbejde med MDcars ApS udlejning af personbiler og varevogne.

Hos One2moves Randers NØ-afdeling kan du f.eks. for kr. 299,- pr. døgn leje en velkørende Kia Rio 1,2 med bl.a. bluetooth, aircon, fartpilot, isofix og sædevarme. Har du brug for et større køretøj til flytning eller lignende, kan vi tilbyde udlejning af en stor Ford Transit 2,2 varevogn med elruder, USB og AUX og Transit Custom - Programmerbar motor-/kabinevarmer. Varevognen kan lejes fra kun kr. 449,- pr. dag.   

En stor mængde fordele hos One2move i Randers

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr. udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler, varevogne og minibusser – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Afhentningssteder i hele Midtjylland – og resten af Danmark

Husk at One2move er landsdækkende med mange afdelinger og afhentningssteder i hele Danmark. Bor du langt fra Randers? Eller søger du en anden udlejningsbil end dem, som er i Randers-afdelingens udvalg, eller er bilen udlejet i den periode, du skal bruge den? Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 208 804 eller skriv til [email protected]. Vi er altid klar til at hjælpe dig med både bil og booking.