One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 404 Facaden af One2move Biludlejning Aarhus N

One2move Biludlejning Aarhus N

Billig biludlejning hos
CarService
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Herredsvej 62
8210 Aarhus V
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Always used the one in Vanløse when moving. Great service and trust. I will be back"
Alvaro Chincad
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
Velkommen hos One2move i Aarhus
Billig biludlejning i Aarhus – Så er du hurtigt på farten!

Aarhus, i daglig tale kendt som Smilets by, har mange ting at byde på, som det kan være svært at nå hvis man er til fods eller afhængig af offentlig transport. Uanset om man er til kultur, forlystelser eller madoplevelser, så er Aarhus en fantastisk spændende by. I samarbejde med CarService på Brendstrupvej i Aarhus Nord giver One2move dig mulighed for at leje en bil til dit behov, så du nemt og hurtigt kommer omkring i Aarhus og omegn. Mærk friheden med en af vores udlejningsbiler. Via vores brugervenlige onlinebooking, har du mulighed for at reservere den bil du har brug for i et bestemt tidsrum. Så sørger vi for at bilen er klar til dig hos den lokale udlejer, når du skal bruge den. Du kan læse meget mere om biludlejning i Aarhus her.

Du får en stor mængde fordele med i prisen ved at booke din lejebil hos One2move Aarhus

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 249,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

- og mange flere fordele.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler som varevogne og flyttebiler – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare sørge for tanke brændstof på bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Udlejning og afhentningssteder i hele Midtjylland

One2move tilstræber at dække hele Danmark med afhentningssteder, og det gælder også Midtjylland hvor vi har adskillige afdelinger, så hvis du ikke befinder dig i nærheden af Aarhus finder vi sikkert alligevel et afhentningssted i nærheden af dig. Det kan også være, du skal bruge en biltype, som ikke er på lager i Aarhus-afdelingen. Kontakt os på tlf. 70 208 804 eller skrive til [email protected]. Vi hjælper dig med at booke den bil, du har behov for.

Hjælp os med at blive bedre - Bedøm One2move Aarhus N