One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 341 Facaden af One2move Biludlejning Amager

One2move Biludlejning Amager

Billig biludlejning hos
J.A.Auto ApS / Din Bilpartner - Amager
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Strandlodsvej 8
2300 København S
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Det var nemt, og fik en god service"
(5)
Annette Winther,
"Fin service, har lejet bil der et par gange og bilerne har altid været ok. Her sidst var den vi skulle havde haft lejet udgået, så fik vi bare en fra klassen over til samme pris."
(5)
Flemming Frederiksen,
Billeje i hjertet af København

Velkommen hos One2move Amager. Hos os finder du Danmarks bedste priser på billeje, hvor du kan leje en bil fra blot 249 kr. pr. dag. Vores flåde består af mikrobiler, små personbiler, store personbiler, varevogne og flyttebiler - du finder med sikkerhed et køretøj til dit behov hos os.

Fordele hos One2move Amager

  • Pris er inkl. 100 km pr. udlejningsdøgn og forsikringer
  • Billeje fra kun 249 kr. pr. dag
  • Hurtig og nem online booking
  • Stort udvalg af biler

.. og mange flere. Alle vores udlejningsbiler - personbiler som flyttebiler - må køres med lille kørekort (B-kørekort). Ved afhentning skal du blot medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis. Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Derudover kan unge (under 24 år) også leje en bil hos os, uden at betale ekstra - prisen på billeje er den samme, du skal blot betale et højere depositum, som du selvfølgelig får tilbage, når bilen afleveres. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Lej en varevogn eller flyttebil

Vi har et stort udvalg af nyere og velholdte varevogne, som står klar til at komme på vejen. Du får samme fordele når du lejer en varevogn, som når du lejer en personbil, og alt er inkluderet i prisen. Hvis varevognen ikke rækker til dit transportbehov, eller hvis du skal flytte, så har vi også flyttebiler, der står klar til udlejning. Vores flyttebiler kan rumme helt op til 16m3, og kan derved klare de helt store flytteprojekter.

Udlejning i hele København

Fandt du ikke bilen du ønskede hos Din Bilpartner - J.A. Auto ApS, eller ligger Amager for langt væk fra din bopæl? Vi har afdelinger i hele hovedstadsområdet, fra Amager til Hvidovre, fra Brøndby til Kastrup - alle afdelinger har forskellige biler, varevogne, flyttebiler osv. Men de har alle én ting til fælles - du får den samme lave pris på biludlejning. Opdag vores udvalg af afdelinger i København her.