One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 487 Facaden af One2move Biludlejning Brøndby

One2move Biludlejning Brøndby

Billig biludlejning hos
Sy administration ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 329,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Midtager 2
2605 Brøndby
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Gode biler til billige priser. Gode biler til billige priser! super service"
(5)
Victoria Kirstein Kuhn,
"Super service. Der er altid god service, fine biler og stor fleksibilitet."
(5)
Charlotte Bjergvang, Herfølge
Velkommen hos One2move Brøndby

Vi står altid klar til at hjælpe dig ud på vejen!

Har du brug for at leje en varevogn eller en flyttebil, så er du kommet til det rette sted. Vi har et kæmpe udvalg af nyere og velholdte udlejningsvogne, som du kan leje fra blot 329 kr. per dag. I samarbejde med SY Administration ApS i Brøndby tilbyder One2move et rigt sortiment af bl.a. store varevogne og flyttebiler. Har du brug for at leje en anden type bil end dem, du finder i Brøndby-afdelingens udvalg, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med at finde den udlejningsbil, der passer til dit behov.

Hjælp os med at blive bedre - Bedøm One2move Brøndby

Dine fordele med One2move:

  • 100 km gratis per udlejningsdøgn
  • Inklusiv forsikring, vejhjælp og service
  • Danmarks billigste biludlejning
  • Hurtig og enkel booking
  • Lokal biludlejning med byens bedste service 

... og mange flere. Alle vores biler må køres med lille kørekort (B-kørekort) - dette gælder også vores flyttebiler, varevogne. Vi tilbyder også ungudlejning til dig, som er under 24 år, mod et forhøjet depositum, hvilket selvfølgelig tilbagebetales ved endt leje. Billejen er til samme lave pris. Hvis de inkluderede kilometer ikke rækker til dit behov, kan ekstra kilometer tilkøbes billigt.

Lej en flyttebil eller varevogn

Skal du have flyttet huset, lejligheden eller blot nogle møbler, så kan vi også hjælpe med dette. Vi har et stort udvalg af varevogne og flyttebiler, som kan hjælpe dig med transporten - stort som småt! Vores flyttebiler kan rumme op til 20 m3, og vores varevogne kan rumme alt mellem 3 m3 til 12 m3. Alle vores flyttebiler er udstyret med en lift, så den tunge last problemløst kan blive løftet.

One2move Bilabonnement

Har du derimod bare brug for en varebil i en længere periode, så har vi også løsningen på dette - One2move Bilabonnement. Vores bilabonnement er for dig, som har brug for en varebil i en måned eller mere. I prisen er alt inkluderet - kilometer, ejerafgift, vejhjælp, værkstedsbesøg og forsikringer - du skal kun tanke bilen! Du lejer bilen på månedsbasis, frem for flerårige bindingsperioder, som du kender det fra traditionel leasing. Læs mere om vores bilabonnement her.

One2move er landsdækkende inden for biludlejning, og vi har mange afdelinger over hele landet samt adskillige afdelinger i Hovedstadsområdet og København. Er du i tvivl om hvor din nærmeste One2move-afdeling ligger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 208 804 eller skriv til os på [email protected]