One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 539 Facaden af One2move Biludlejning Brønshøj

One2move Biludlejning Brønshøj

Billig biludlejning hos
Autohuset Hasen ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 299,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Marbjergvej 3
2700 Brønshøj
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
Citroen C3 Sort
Lille personbil
Årgang 2012
fra 299,00 kr. pr. dag
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
25 km/l
Med trækkrog
"Fin service, har lejet bil der et par gange og bilerne har altid været ok. Her sidst var den vi skulle havde haft lejet udgået, så fik vi bare en fra klassen over til samme pris."
(5)
Flemming Frederiksen,
"God service og fornuftige priser, samt et stort udvalg af biler"
(5)
Bjørn Albrechtsen, Hornbæk
Velkommen til One2move i Brønshøj

Din nærmeste vej til billig og lokal biludlejning i Brønshøj

I samarbejde med DK Biler 1924 ApS tilbyder vi lokal, billig og enkel billeje i Brønshøj. Vi har et pænt udvalg af nye og velholdte personbiler, som du kan leje for kun 299,- pr dag. Vi kan tillige tilbyde udlejning af flyttebiler. Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe med din billeje.

Derfor skal du vælge One2move

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje fra kun 299,- pr. dag
  • Ingen merpris for unge under 24 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

- og mange flere fordele. Som familie på ferie, har du måske brug for autostol eller GPS, og for et beskedent beløb, er vi selvfølgelig også behjælpelige med dette.

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og vi påligger ikke ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales jo ved endt billeje.

Afstanden til Rådhuspladsen i København er kun 6,5 km. Så det vil da helt sikkert være en oplagt mulighed at se Rundetårn, Amalienborg, Den Lille Havfrue, Operahuset eller Tivoli, lige meget hvilke dine interesser vil være, København indeholder alt! Find inspiration her https://www.visitcopenhagen.dk

Vi hjælper også med flytningen

Har du købt ny bolig, skal du flytte i lejlighed eller skal du flytte dit lager til nye lokaler, tilbyder One2move også udlejning af flyttebiler. Vores flyttebiler er udstyret med elektrisk lift, så du slipper for besværet med tunge og besværlige løft. Vores flyttebiler har et lad på 20,33 m3, og du må køre vores flyttebiler med det lille kørekort (B-kørekort). Bestil din flyttebil allerede i dag, der er rift om dem.

Vil være Danmarks bedste

Vi har i One2move et stort ønske og mål – om at have Danmarks bedste og billigste biludlejning. Vi vil være de bedste med biler, billeje og service, så vi sætter pris på din bedømmelse.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lånebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. Du er altid velkommen til at kontakte os på 70208804 eller på mail [email protected].

Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej!