One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 361 Facaden af One2move Biludlejning Esbjerg Ø

One2move Biludlejning Esbjerg Ø

Billig biludlejning hos
Bakke Auto A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 269,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Kvaglundvej 90
6705 Esbjerg Ø
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Fremragende kundeservice, fine biler og studenter billige priser. Det eneste sted min familie og jeg lejer biler! Anbefaler altid stedet til andre."
(5)
Christian Jonassen, Odense
"Har ofte lejet bil gennem One2move. Får altid god service og bilerne kører upåklageligt. Vil klart anbefale at leje en god her."
(5)
Jannie Sternberg,
Velkommen hos One2move i Esbjerg Ø
Billig biludlejning i Esbjerg

Uanset om du er bosiddende i Esbjerg, eller om du blot skal besøge byen, så har One2move en lejebil klar til dig. Besøg os hos Bakke Auto i den hyggelige vestjyske by på Kvaglundvej og bliv godt kørende.

Opdag vores store udvalg af personbiler, varevogne og minibusser ovenfor, og book nemt og bekvemt direkte på siden. Få den største frihed og den bedste komfort på dit besøg eller din rejse med en lejebil, så du let kan komme rundt og besøge alle de vestjyske attraktioner.

Attraktioner og aktiviteter i Esbjerg

Tager din rejse dig forbi Esbjerg, så bør du opleve byens flotte kunst og arkitektur, museer og dens fantastiske natur, herunder Nationalpark Vadehavet.

Besøg eksempelvis Fiskeri- og Søfartsmuseet, hvor du kan opleve relationerne mellem os mennesker og havet - en perfekt oplevelse for hele familien. Du må ikke glippe kæmpeskulpturen Mennesket ved Havet, som er Esbjergs stolte vartegn, der smukt skuer ud over havnen og alle sejlende.

Er du til fantastisk natur, skal en tur til Vadehavet være på toppen af din to-do liste. Vadehavet er en del af UNESCO's verdensarv, særligt pga. dets store betydning for fugle, fisk og planter, og er et af verdens mest værdifulde tidevandsområder. Tag bilen herud, smid skoene og oplev den skønne natur!

Vi kan også varmt anbefale at tage en mindre køretur til den hyggelige vestjyske by Blåvand. Byen og området er et af de mest besøgte ferieområder i Danmark, hvilket særligt skyldes byens sandstrande, smukke natur og hyggelige bymidte. Find mere information om aktiviteter og ophold i Blåvand her.

Derfor skal du vælge One2move

Vi er en dansk kæde af selvstændige biludlejere, som stræber efter at tilbyde Danmarks billigste billeje. Vi har samlet nogle af fordelene ved vores service herunder:

  • Danmarks billigste billeje fra 269,- pr. dag
  • 100 km gratis pr. udlejningsdøgn
  • Nem og enkel online bestilling af lejebil
  • Altid nye og velholdte udlejningsbiler

.. og mange, mange flere. Den lovpligtige ansvarsforsikring såvel som kaskoforsikring er endda også inkluderet i prisen.

Lej en minibus

Et populært valg blandt besøgende i Esbjerg er minibusudlejning. Det giver en enorm frihed på jeres besøg, da bussen kan rumme hele 9 personer - og selvfølgelig også alt jeres bagage.

Vores minibusudlejning inkluderer også 100 km pr. udlejningsdøgn - skulle dette ikke række til jeres behov, kan I tilkøbe ekstra kilometer. Det kræver intet buskørekort at køre vores minibusser, de må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Praktiske informationer

Unge under 25 år kan leje en bil hos One2move uden at betale en ekstrapris. Vi kræver blot et højere depositum, hvilket selvfølgelig tilbagebetales ved endt leje.

Medbring venligst dit kørekort og dit gule sygesikringsbevis ved afhentning af din lejebil.

Har du spørgsmål til vores billeje i Esbjerg eller diverse forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 208 804 eller mail: [email protected].