One2move Biludlejning Farum

Billig biludlejning hos

Firststop Farum

Book direkte på  71997471

Vælg datoer og tryk på "VIS LEDIGE"

"Skøn oplevelse at booke via one2move - nemt og sikkert!"

Lise Andersen, Esbjerg

Biludlejning i Farum med One2move

Står du og har brug for at leje en bil, så er du kommet til det rette sted. One2move tilbyder landsdækkende lokal biludlejning, således du altid kan leje en bil billigt. I Farum finder du vores billeje hos Firststop på Hvedemarken, med Danmarks billigste billeje fra 249,- pr. dag. Opdag vores store udvalg af nye og velholdte udlejningsbiler ovenfor, og book din lejebil nemt og bekvemt online.

Et væld af biltyper

Er det ikke en personbil du står og mangler, men i stedet en varevogn, flyttebil, minibus eller en autotransporter? Det kan vi også hjælpe med.

Vi har et stort udvalg af varevogne til udlejning, små som store. Så uanset om du blot skal transportere et par små møbler, eller bruge en varevogn til at flytte, så har vi varevognen til dig. Vores små varevogne kan rumme 6 m3, hvor vores store kan rumme hele 12 m3.

Rækker en varevogn ikke til dine transportbehov, så kan du i stedet leje en flyttebil. Vi har en række nye og flotte flyttebiler i flåden, alle udstyret med elektriske lifte, til at hjælpe med at løfte de tunge møbler ind i bilen. Med plads op til 20 m3 kræver det ganske få køreture at flytte hele huset eller lejligheden, og til vores priser er der mange penge at spare, set i forhold til at bestille et flyttefirma, til at klare hele flytningen for dig.

Både vores varevogne og flyttebiler må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Den rummelige minibus

Når alle vennerne eller hele familien skal med på ferie eller weekendtur, så er det ikke altid, at der er nok sæder i bilen. Dette problem kan du dog nemt komme rundt om ved at leje en minibus.

Det er en ekstra sjov oplevelse at fylde en bil med så mange personer, og tage på tur! Vi udlejer en række minibusser, som kan rumme helt op til 9 personer og alt jeres bagage. Ligesom med vores flyttebiler og varevogne, må vores minibusser også køres med lille kørekort.

Dine fordele med One2move

 • Danmarks billigste biludlejning
 • 100 km inkl. pr. udlejningsdøgn
 • Nem og hurtig booking online
 • Stort udvalg af nye og flotte udlejningsbiler

.. og mange flere! Er de inkluderede kilometer ikke nok til dine behov, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling.

Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe dit gule sygesikringsbevis og dit kørekort.

Har du nogle spørgsmål til vores biler, bestilling eller noget helt tredje, kontakt os da på tlf. 71997436 eller mail kundeservice@one2move.com.Hvordan var din oplevelse hos One2move Farum?

Vi vil gerne blive bedre! Skriv en anmeldelse om din oplevelse hos One2move Farum på Google.

Hvilken lejeperiode?

Afhentning

Aflevering

Hent bilen i tidsrummene..

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag

Adresse

Firststop Farum
Hvedemarken 18
3520 Farum
CVR: 28860420

Biludlejning København
Biludlejning Århus
Biludlejning Odense
Biludlejning Aalborg