One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 495

One2move Biludlejning Hårlev

Billig biludlejning hos
Mo`s Auto
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Bygaden 67
4652 Hårlev
DK
+4570208804
Chevrolet Spark LS
Mikrobil
Årgang 2014
fra 249,00 kr. pr. dag
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
16,7 km/l
Uden trækkrog
"Har ofte lejet bil gennem One2move. Får altid god service og bilerne kører upåklageligt. Vil klart anbefale at leje en god her."
(5)
Jannie Sternberg,
"Har flere gange lejet en kassevogn hvor alt er forløbet glat"
(4)
René Køhn,
Velkommen hos One2move i Hårlev

Din professionelle biludlejer i Hårlev

One2move ved hvad det handler om, når det kommer til udlejning af biler. Vi sørger for at du hurtigt sidder klar bag rattet i den lejebil, der passer til dine forventninger og dit kørselsbehov. I en hurtig og strømlinet bookingproces har det aldrig været lettere at nå din destination i en lejet bil fra One2move. I vores Hårlev-afdeling tilbyder vi i samarbejde med Mo`s Auto de skarpeste priser på udlejning af biler, flyttebiler med lift og trailere. Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70 208 804.

Vælg One2move – Det betaler sig!

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje fra kun 199,- pr. dag
  • Ingen merpris for unge under 24 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og vi påligger ikke ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales jo ved endt billeje.

Vi hjælper også med flytningen

Har du købt ny bolig, skal du flytte i lejlighed eller skal du flytte dit lager til nye lokaler, tilbyder One2move også udlejning af flyttebiler. Vores flyttebiler er udstyret med elektrisk lift, så du slipper for besværet med tunge og besværlige løft. Vores flyttebiler har et lad på 20,33 m3, og du må køre vores flyttebiler med det lille kørekort (B-kørekort). Book en flyttebil allerede i dag – de er ofte udlejede, så der kan være ventetid.

Vil være Danmarks bedste

I One2move sætter vi barren højt med ambitionen om at være Danmarks bedste og billigste biludlejning. Vi vil være de bedste med biler, billeje og service, så vi sætter stor pris på dit valg af One2move.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lånebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. Du er altid velkommen til at kontakte os på 70208804 eller på mail [email protected].

Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej!