One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 353 Facaden af One2move Biludlejning Herlev

One2move Biludlejning Herlev

Billig biludlejning hos
MyAuto
- altid lokalt billigst - fra kun 229,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Tvedvangen 295
2730 Herlev
DK
+4570208804
Trækkrog må laste
800 kg

Funktioner:
USB & AUX, aluhjul, Anhængertræk

VW Fox
Lille personbil
Årgang 2006
229,00 kr. pr. dag
Yderligere info
3 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
14,8 km/l
Med trækkrog

Funktioner:
AUX stik, GPS, Navigation

VW Up!
Mikrobil
Årgang 2015
249,00 kr. pr. dag
Yderligere info
3 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
Isofix, AUX, Servo, Ratstyret radio/ CD

Renault Twingo
Mikrobil
Årgang 2011
249,00 kr. pr. dag
Yderligere info
3 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
21,3 km/l
Uden trækkrog
"Nemt, billigt og professionelt."
(4)
Lawrence Chirinzi,
"Fantastisk service og ingen problemer da jeg havde behov for at forlænge lejeperioden"
(5)
John Bergstrøm,
Billig billeje hos One2move i Herlev

Hos One2move i Herlev får du altid en lejebil til en skarp pris. Udlejningsbilerne er af nyere dato, nyserviceret og særdeles velkørende. I samarbejde med MyAuto APS på Tvedvangen 295 i Herlev bliver du budt velkommen, når du skal leje en bil. Uanset om du har brug for en personbil, flyttebil eller varevogn, så har vi bilen til dig ... og hvis afdelingen ikke har bilen, du ønsker i sortimentet, så hjælper vi dig med at skaffe den fra en anden afdeling.

Skal du bruge en bil i et eller flere døgn – eller skal du have et flyttelæs transporteret og ønsker at spare penge? One2move gør alle former for transport nemt og overskueligt med vores stærke lejekoncepter.

Udlejning af flyttebiler og varevogne

Mangler du et køretøj til flytning af møbler, reoler eller andre tunge ting? Eller skal du blot have transporteret nogle enkelte ting? Uanset hvad dit behov er, så kan du leje en kassevogn hos os, og få transporten på pladsen hurtigt og effektivt.

Ved at leje en flyttebil kan du også spare en masse penge, i og med du kan stå for flytningen selv. Det kan være dyrt at bestille en flyttemand og et flyttefirma til at klare det hele, men ved at leje en flyttebil kan du spare mange penge, som kan bruges på noget sjovere. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift, og må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Afhængig af hvad du skal transportere, så har du også mulighed for at leje en varevogn fremfor de større flyttebiler. Vi har varevogne i forskellige størrelser, og enkelte med trækkrog – dette kan ses ved at klikke på “Info” ikonet ud for bilen. Alle varevogne må ligeledes køres med almindeligt kørekort.

One2move - få en stor mængde fordele med i købet

Der er en række fordele at hente ved biludlejning hos One2move. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare tanke bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.