One2move Biludlejning Hobro S - Himmerland

Billig biludlejning hos

hjbiludlejning.dk ApS

Book direkte på  70208804

Vælg datoer og tryk på "VIS LEDIGE"

"Skulle bruge en bil i 4 dage og blandt mange, var one2move dem med de bedste priser"

Therese Kim Panum, Rødovre

Billeje i Hobro

Velkommen hos One2move. I samarbejde med HJ Biler i Hobro tilbyder vi billeje til Danmarks laveste priser lokalt i Hobro, således du altid kan leje en bil, varevogn, flyttebil eller autotrailer tæt på dig. Ovenfor kan du se vores store udvalg af nye og velholdte udlejningsbiler, store som små - vi er sikre på, at vi har bilen, du står og mangler.

Lej en varevogn

Har du brug for et større køretøj til transporten, eller er din egen varevogn på værksted? Uanset din situation kan du altid leje en varevogn hos os. Vores varevogne kan lejes i størrelser mellem 5 - 10 m3. I prisen er der inkluderet 100 km pr. udlejningsdøgn samt lovpligtige forsikringer.

Flyttebilen med plads til det hele

Er varevognen for lille til transporten, eller skal du have gang i det helt store flytteprojekt? I begge tilfælde står vi klar til at hjælpe dig. Lej en flyttebil udstyret med en elektrisk lift, som kan rumme helt op til 19m3. Når du lejer en flyttebil, kan du spare mange penge på din flytning - set i forhold til at leje en flyttemand. Og du behøver ikke være lastbilschauffør for at leje en flyttebil - alle vores vogne må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Minilease i Hobro

Har du brug for at leje en bil i en måned eller længere? Så læs med her.

Lej en mikrobil for 2.995,- pr. måned. Prisen er inkl. 1200 km, forsikring, vejhjælp og vægtafgift - du skal blot tanke bilen. Du kan dermed leje en bil til den lille pris af 99,- kr. pr. dag. Ved minilease har du blandt andet den fordel, at du ikke er bundet i flere år, eftersom du lejer bilen på månedsbasis. Derfor er minilease det perfekte tilbud til dig, som ikke ønsker at være bundet i flere år, men blot for en kortere periode, og som stadig ønsker en bil til den lavest mulige pris.

Ring og hør mere om vores minilease på telefon 71 99 74 22 eller læs mere her.Hvordan klarede vi os?

Hjælp os med at blive bedre! Skriv en anmeldelse, så vi og andre kan høre, hvad vi gjordt godt eller dårligt.

Hvilken lejeperiode?

Afhentning

Aflevering

Hent bilen i tidsrummene..

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Adresse

hjbiludlejning.dk ApS
Smedevej 18
9500 Hobro
CVR: 10315204

Biludlejning København
Biludlejning Århus
Biludlejning Odense
Biludlejning Aalborg