One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 29 Facaden af One2move Biludlejning Holbæk

One2move Biludlejning Holbæk

Billig biludlejning hos
One2move v/Bo Transport
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Roskildevej 65 A
4300 Holbæk
DK
+4570208804
"Super service. Der er altid god service, fine biler og stor fleksibilitet."
(5)
Charlotte Bjergvang, Herfølge
"Super service og kvalitetsbil. Gennemført succes, kan kun være mere en tilfreds"
(5)
Juliette Hansen, Toftlund
Billeje i Holbæk

Velkommen hos One2move. Vi tilbyder Danmarks billigste billeje i samarbejde med Bilhuset Holbæk, med en leje der starter fra 249,- pr. dag. Vi har et bredt ud valg af udlejningsbiler, små som store, såvel som en række varevogne. Vi håber på at se dig i afdelingen, og at du finder en bil til dine behov!

Hvorfor One2move?

  • Danmarks billigste biludlejning
  • 100 kilometer inkluderet pr. udlejningsdøgn
  • Enkel og hurtig booking online
  • Ingen skjulte gebyrer eller merpris

Derudover er vi en af de eneste biludlejningsselskaber, der tilbyder udlejning til dig, som er under 24 år, uden merpris. Vi kræver blot et højere depositum, som vi tilbagebetaler, ved endt leje.

Lej en varevogn

Står du og har brug for at leje en varevogn, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi udlejer en række velholdte og rummelige varevogne, som kan klare alt fra transport af et par møbler, til værktøjet eller noget helt tredje. Ved at klikke på Info ikonet ud for den enkelte varevogn, kan du se diverse specifikationer på bilen, som f.eks. de indvendige mål.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen - kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare tanke bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Information om leje

Du bedes medbringe dit kørekort og dit gule sygesikringsbevis, ved afhentning af din lejebil.

Har du spørgsmål, forespørgsler til lejen eller noget andet? Kontakt os da på tlf. 70208804 eller kundeservice@one2move.com.

Skriv en anmeldelse om One2move Holbæk

Vi vil høre din mening! Skriv en anmeldelse om din oplevelse hos One2move Holbæk, så vi og andre kan høre, hvad du synes!