One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 491

One2move Biludlejning Holstebro

Billig biludlejning hos
Holstebro Biludlejning APS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Nybovej 19
7500 Holstebro
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Nemt at bestille. God service ved udlevering af bil."
Claus Primdahl
"En rigtig god oplevelse, virkelig behagelig bil. super service ved udlevering og aflevering af bilen. jeg kommer helt sikkert igen ."
Lars Peter Larsen
Velkommen hos One2move i Holstebro
Danmarks bedste biludlejning 

Velkommen hos One2move i Holstebro på Nybovej 19. Vi tilbyder Danmarks billigste billeje i Holstebro i samarbejde med Holstebro Biludlejning ApS. Opdag vores store udvalg af biler ovenfor - du kan både leje personbiler og flyttebiler hos os. Eksempelvis kan du leje vores spændende lejebiler:  Mercedes A-klasse samt. C-klasse til absolut konkurence dygtige priser.

Klik på Info ikonet ud for din ønskede lejebil for at se specifikationer og information om bilen. For at booke bilen skal du blot indtaste den lejeperiode, hvor du ønsker at at leje bilen. Herefter vil du kunne se, om den ønskede bil er ledig.

Derfor bør du vælge One2move

  • Billeje fra kun 289,- pr. dag - 
  • 100 km pr. dag og forsikring er inkluderet 
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Enkel og bekvemt bestilling online
  • Ingen merpris eller tillæg for unge under 25 år

Langtidsleje

Vi tilbyder ekstra favorable priser på langtidsudlejning med vores Bilabonnement. Et One2move Bilabonnement er præcis som navnet antyder: Du får en bil på abonnement ganske simpelt!.

Derved har du en bil på månedsbasis, hvilket er en meget fleksibel måde at leje en bil på, set i forhold til leasing, hvor du typisk binder dig i flere år. Alt er inkluderet i prisen - forsikringer, vejhjælp, kilometer, service, grøn ejerafgift, vedligeholdelse. Fyld blot brændstof på bilen og du er kørene! 

Lær mere om vores Bilabonnement her.

Skal du bruge en flyttebil?

Har du købt ny bolig, skal du flytte i lejlighed eller skal du bruge en vogn til erhvervskørsel, tilbyder One2move også udlejning af flyttebiler. Mange af vores flyttebiler er udstyret med liftbagsmæk, så du slipper for besværet med tunge og besværlige løft. Vores flyttebiler har et lad på 20 m3, og du må køre vores flyttebiler med det lille kørekort (B-kørekort). Leje af en flyttebil kan samtidig spare dig for mange penge sammenlignet med et flyttefirma. Book en flyttebil allerede i dag.