One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 90 Facaden af One2move Biludlejning Holstebro

One2move Biludlejning Holstebro

Billig biludlejning hos
PC Biler Aps
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Nybo Høje 2
7500 Holstebro
DK
+4570208804
"God service og fornuftige priser, samt et stort udvalg af biler"
(5)
Bjørn Albrechtsen, Hornbæk
"Har flere gange lejet en kassevogn hvor alt er forløbet glat"
(4)
René Køhn,
Billeje i Holstebro

Velkommen hos One2move. Vi tilbyder Danmarks billigste billeje i Holstebro i samarbejde med PC Biler, således du altid kan leje en bil lokalt, til en fantastisk pris. Opdag vores store udvalg af biler ovenfor - du kan leje personbiler såvel som varevogne, flyttebiler og minibusser hos os.

Klik på Info ikonet ud for din ønskede lejebil for at kunne se specifikationer og information om bilen. For at booke bilen skal du blot indtaste dine lejedatoer, hvorefter du vil kunne se, om din ønskede bil er ledig.

Vi håber på at se dig i afdelingen og at kunne hjælpe dig godt på vejen!

Derfor bør du vælge One2move

  • Billeje fra kun 249,- pr. dag - Danmarks billigste
  • 100 km pr. dag og forsikringer inkluderet i prisen
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Enkel og hurtig bestilling online
  • Ingen merpris for unge under 25 år

Det kan være en dyr fornøjelse at leje en bil, hvilket vi stræber efter, ikke skal være tilfældet hos os. Derfor får du 100 km gratis pr. dag, du lejer en bil, samtidig med de lovpligtige forsikringer er inkluderet i prisen. Er de inkluderede kilometer ikke nok til dine behov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer til lave priser.

Langtidsleje

Vi tilbyder ekstra favorable priser på langtidsudlejning med vores Bilabonnement. Et One2move Bilabonnement er præcis som navnet antyder: Du får en bil på abonnement.

Derved har du en bil på månedsbasis, hvilket er en utrolig fleksibel måde at leje en bil på, set i forhold til leasing, hvor du typisk binder dig i flere år. Alt er inkluderet i prisen - forsikringer, vejhjælp, kilometer, service, grøn ejerafgift osv. Det eneste du selv skal stå for, er brændstof!

Lær mere om vores Bilabonnement her.

Skal du bruge en kassevogn?

Det er ikke kun personbiler du kan leje hos os. Vi tilbyder også udlejning af varevogne og flyttebiler til meget skarpe priser. Så uanset om du skal have flyttet et par møbler, hele lejligheden, huset eller om din varevogn er på værksted, så kan vi være dig behjælpelige.

Vi har varevogne i flere forskellige størrelser, og med forskellige lasteevner, hvilket du kan se ud for beskrivelsen på den enkelte bil. Vi er sikre på, at vi har den rette varevogne til dine behov.

Derudover kan du leje en flyttebil til at hjælpe dig med det helt store flyttelæs. Med plads op til 20m3 kræver det ganske få køreture for at flytte hele hjemmet. Vores flyttebiler er udstyret med elektriske lifte, hvilket gør det let at løfte store møbler eller tunge flyttekasser ind i bilen. Ved at leje en flyttebil opnår du også en stor besparelse i forhold til at bestille en flyttemand.

Alle vores varevogne og flyttebiler må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Bedøm din oplevelse hos One2move Holstebro

Vi vil gerne blive bedre! Skriv en anmeldelse på Google, så vi og andre kan høre om din oplevelse.