One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 447 Facaden af One2move Biludlejning Kolding

One2move Biludlejning Kolding

Billig biludlejning hos
Kimbil
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Ole Rømers Vej 2
6000 Kolding
DK
+4571997496
"Fremragende kundeservice, fine biler og studenter billige priser. Det eneste sted min familie og jeg lejer biler! Anbefaler altid stedet til andre."
(5)
Christian Jonassen, Odense
"Super service og kvalitetsbil. Gennemført succes, kan kun være mere en tilfreds"
(5)
Juliette Hansen, Toftlund
Billeje i Kolding

Velkommen hos One2move. Vi tilbyder Danmarks billigste billeje på tværs af hele landet ved vores mere end 130 lokale udlejningskontorer - og selvfølgelig også i Kolding. Sammen med Kimbil gør vi det muligt for alle i Kolding og omegn at leje en bil fra blot 249,- pr. dag. Vores flåde består af små som store personbiler såvel som flyttebiler, varevogne og minibusser.

Vi er sikre på, at vi har bilen du står og mangler. Opdag vores udvalg ovenfor og book nemt og bekvemt online.

Vælg One2move når du lejer

  • Danmarks billigste biludlejning
  • Du får altid 100 km gratis pr. udlejningsdøgn
  • Ingen skjulte gebyrer eller merpris
  • Enkel og hurtig reservering

Rækker de inkluderede kilometer ikke til dine kørselsbehov? Tilføj blot ekstra kilometer når du bestiller, og slip for at betale overkørte kilometer.

Vi er et af de eneste biludlejningsfirmaer, som ikke kræver et ekstra gebyr for ungudlejning. Hvis du er 24 år eller derunder, kan du fortsat leje en bil til vores altid lave priser uden at skulle betale ekstra. Vi kræver blot et højere depositum, hvilket selvfølgelig tilbagebetales ved endt leje.

Lej en flyttebil

Står det helt store flytteprojekt for døren? Lad os hjælpe dig med flytningen - lej en af vores store og rummelige flyttebiler med lift, og klar transporten uden besvær.

Vores flyttebilsudlejning er et billigt alternativ til at bestille et flyttefirma til at klare din flytning, hvilket kan være en meget dyr fornøjelse. Det kræver ganske få køreture at transportere hele huset eller lejligheden med en flyttebil, så du kan komme igang med at indrette dit nye hjem så hurtigt som muligt.

Alle vores flyttebiler er udstyret med elektriske lifte, så de tunge møbler eller flyttekasser let kan komme op i vognen. Vores flyttebiler må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Varevognsudlejning

Er en flyttebil unødvendig stor til dine transportbehov, kan du i stedet leje en varevogn. Vi har varevogne i forskellige størrelser, små som store - vores største har plads op til 11,5 m3. Så uanset om din egen varevogn er på værksted, om du skal have transporteret et par møbler eller noget helt tredje, så har vi en varevogn til dig.

Den alsidige minibus

Det er ikke altid muligt at køre på ferie i egen bil, hvis du gerne vil have alle vennerne eller hele familien med. Det kan enten være for klemt at sidde 5 personer, eller andre gange har bilen bare ikke nok sæder.

Vi kan også være behjælpelig med den situation - lej en minibus, som har sæder og seler til hele 8 personer. Med vores minibus kan du fylde bilen med venner og familie, og køre på weekendtur, sommerferie eller skiferie - uanset hvor turen går hen, kan vores minibus få jer allesammen godt frem.

Til trods for de mange sæder er der stadig rigeligt plads til jeres bagage, så I ikke behøver at begrænse jer.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Udlandskørsel skal aftales på forhånd på tlf.: 70 208 804.

Hvis du måtte have spørgsmål til booking, vores biler eller noget tredje, så står vi altid klar til at hjælpe dig på mail: kundeservice@one2move.com eller tlf.: 70 208 804.

Din mening er vigtig for os!

Vi vil gerne blive bedre! Skriv en anmeldelse om One2move Kolding på Google, så vi og andre kan høre om din oplevelse.