One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 468 Facaden af One2move Biludlejning Løkken

One2move Biludlejning Løkken

Billig biludlejning hos
LJ Auto Ingstrup ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 495,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Søndermarken 20
9480 Løkken
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Som vanligt super god og effektiv leje. Ingen problemer overhovedet, og depositum retur med det samme. Kan kun anbefale One2move."
(5)
Jan Michael Erlandsen, Næstved
"Super service og kvalitetsbil. Gennemført succes, kan kun være mere en tilfreds"
(5)
Juliette Hansen, Toftlund
Kig ind hos One2move Biludlejning i Løkken

Nem booking af lejebil til favorable priser 

Hos vores adskillige franchise-afdelinger, har du mulighed for at leje alle biltyper. Vi har udlejningsbiler, der matcher alle kørselsbehov og transportkrav. Hos One2move i Løkken kan du leje en stor Ford Transit 300M L2 H2 varevogn for kun kr. 495,- i døgnet. Har du brug for en anden biltype - personbil, flyttebil, minibus, etc. - er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller sende en mail til [email protected]. Vi har mange fleksible løsninger og koncepter, der tilstræber at finde den helt rigtige bil til ethvert formål. Vores afdeling i Løkken, LJ Auto Ingstrup, byder dig velkommen, og vi sørger for at varevognen er klar til kørsel, når du har placeret en booking.

Der er mange gode grunde til at vælge One2move

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje af varevogn fra kun 495,- pr. dag
  • Ingen merpris for unge under 24 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og du står ikke overfor at skulle betale ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales selvfølgelig når du afleverer bilen igen.

Landsdækkende biludlejningsfranchise

One2move tilstræber at være Skandinaviens bedste, mest pålidelige og nemmeste biludlejning. Af samme grund dækker vi selvfølgelig hele Danmark, og skulle du være på jagt efter en lejebil, som ikke er tilgængelig i en given afdeling, så kontakt endelig på tlf. 70 208 804 eller send en mail til [email protected]. Så hjælper vi dig med en løsning.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er trafikken og benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 70208804 eller på mail [email protected].

One2move sørger for at du kommer på farten – hurtigt og sikkert!