One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 460 Facaden af One2move Biludlejning Ølgod

One2move Biludlejning Ølgod

Billig biludlejning hos
Geekd ApS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Storegade 34
6870 Ølgod
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Nemt og ligetil fin nyere bil alt virkede perfekt og fornuftig billig så gerne igen"
(5)
Jørgen Josiassen, Kolding
"Super service og kvalitetsbil. Gennemført succes, kan kun være mere en tilfreds"
(5)
Juliette Hansen, Toftlund
Velkommen til One2move i Ølgod
Biludlejning til Danmarks bedste priser

Mangler du en bil i eller omkring Ølgod? Med One2move har du let adgang til billig biludlejning. Når du har brug for det, booker du bilen i det ønskede tidsrum og så sørger vi for at bilen er klar hos den lokale biludlejer. I samarbejde med Geekd ApS i Ølgod præsenterer vi et stærkt udvalg af lejebiler.

Bliv godt kørende og få fordelene med hos One2move Ølgod

  • Pris er inkl. 100 km pr. udlejningsdøgn og forsikringer
  • Billeje fra kun kr. 249,- pr. dag
  • Hurtig og nem online booking
  • Stort udvalg af biler

... og mange flere. Alle vores udlejningsbiler – personbiler som flyttebiler – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Ved afhentning skal du blot medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis. Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Derudover kan unge (under 24 år) også leje en bil hos os, uden at betale ekstra – prisen på billeje er den samme, du skal blot betale et højere depositum, som du selvfølgelig får tilbage, når bilen afleveres. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Lej en varevogn eller flyttebil

Vi har et stort udvalg af nyere og velholdte varevogne, som står klar til at komme på vejen. Du får samme fordele når du lejer en varevogn, som når du lejer en personbil, og alt er inkluderet i prisen. Hvis varevognen ikke rækker til dit transportbehov, eller hvis du skal flytte, så har vi også flyttebiler med lift, der står klar til udlejning. Vores flyttebiler kan rumme helt op til 16 m3, og kan derved klare de helt store flytteprojekter.

Udlejning og afhentningssteder i hele Syddanmark

Er Ølgod for langt væk? Eller er den bil, du ønsker at leje ikke tilgængelig i afdelingen? Intet problem. One2move har adskillige afdelinger over hele Syddanmark, fra Esbjerg til Aabenraa, fra Middelfart til Tønder. Afdelingerne har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, trailere, osv. Dog er priserne presset i bund over hele linjen. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller skrive til [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig, når du har brug for at leje en bil.