One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 407 Facaden af One2move Biludlejning Randers S

One2move Biludlejning Randers S

Billig biludlejning hos
TT Cars ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Tigervej 7
8960 Randers SØ
DK
+4570208804
"God service og fornuftige priser, samt et stort udvalg af biler"
(5)
Bjørn Albrechtsen, Hornbæk
"Som vanligt super god og effektiv leje. Ingen problemer overhovedet, og depositum retur med det samme. Kan kun anbefale One2move."
(5)
Jan Michael Erlandsen, Næstved
Billeje i Randers hos One2move

Velkommen til One2move Randers hos TT Cars. Vi har et bredt udvalg af velholdte udlejningsbiler, som blot venter på at komme på vejen. Hos os får du Danmarks billigste billeje fra kun 249,- pr. dag, og du kan enkelt og hurtigt booke en lejebil online, således du kan komme på farten så hurtigt som muligt.

Hvorfor vælge One2move?

  • Lej en bil fra kun 249,- pr. dag
  • Pris er inkl. 100 km pr. udlejningsdøgn samt forsikringer
  • Enkel og hurtig booking online
  • Ingen skjulte gebyrer eller udgifter
  • Lokal billeje

Derudover har du også mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis de inkluderede kilometer ikke rækker til dit behov. Vi har gjort det nemt at booke en bil - du skal blot klikke på "Se om bil er ledig" ovenfor, hvorefter du skal indtaste din ønskede lejeperiode. Vores system vil derefter vise dig præcis de biler, som er ledige på de valgte datoer. Du kan nu helt enkelt og uden besvær booke din ønskede lejebil.

Lej en varevogn

Har du brug for at flytte i weekenden, transportere nogle møbler eller er din egen varevogn på værksted? Uanset situationen kan vi hjælpe dig. Lej en stor og rummelig varevogn med plads til det hele. Du får nøjagtig de samme fordele ved at leje en varevogn, som ved at leje en personbil. Og med vores priser sørger vi samtidig for, at du kan transportere dine ting fra A-B til en så lav pris som mulig.

Afhentning, kørekort og ungudlejning

Vi er en af de få biludlejningsfirmaer, som lejer ud til unge under 24 år uden merpris. Du skal blot lægge et højere depositum, hvilket du selvfølgelig får tilbage, når du afleverer bilen tilbage. Ved afhentning af bilen skal du medbringe dit kørekort og dit gule sygesikringsbevis. Alle vores biler og varevogne må køres med et lille kørekort (B-kørekort). Har du nogle spørgsmål til leje af bil hos os er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 208 804 eller mail kundeservice@one2move.

Fortæl os om din oplevelse

Vi vil gerne blive bedre! Skriv en anmeldelse på Google og fortæl os og andre om din oplevelse.