One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 320 Facaden af One2move Biludlejning Vejen

One2move Biludlejning Vejen

Billig biludlejning hos
Mogens Schelde Hansen A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Søndergade 109 6600 Vejen
6600 Vejen
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Som vanligt super god og effektiv leje. Ingen problemer overhovedet, og depositum retur med det samme. Kan kun anbefale One2move."
(5)
Jan Michael Erlandsen, Næstved
"Gode biler til billige priser. Gode biler til billige priser! super service"
(5)
Victoria Kirstein Kuhn,
Velkommen hos One2move i Vejen
Din biludlejer – lave priser, topkvalitet

Der kan hurtigt opstå et behov for at leje en bil til forskellige formål. Af samme grund udlejer One2move mange forskellige biltyper afhængig af hvad du skal bruge bilen til: personbiler, varevogne, flyttebiler, autotransportere, trailere, mv. I samarbejde med Mogens Schelde Hansen på Søndergade i Vejen, tilbyder One2move hurtig og nem biludlejning til priser hvor alle kan være med. Via vores brugervenlige onlinebooking, har du mulighed for at reservere den bil du har brug for i et bestemt tidsrum. Så sørger vi for at bilen er klar til dig hos den lokale udlejer, når du skal bruge den.

Book din lejebil hos One2move Vejen med masser af fordele inkl. i prisen

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 249,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

- og mange flere fordele.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler som varevogne og flyttebiler – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare sørge for tanke brændstof på bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Udlejning og afhentningssteder i hele Syddanmark

Skal du bruge en bil, men bor et stykke fra Vejen? Eller skal du bruge en flyttebil med lift, som den lokale afdeling ikke råder over? One2move har afdelinger spredt over hele Syddanmark. Så vi kan uden tvivl guide dig i retning af en afdeling nær dig. Afdelingerne har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, trailere, osv. Priserne er selvfølgelig presset i bund over hele linjen. Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller skrive til [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig med den udlejningsbil, som du står og har brug for.