One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 430 Facaden af One2move Biludlejning Vejle

One2move Biludlejning Vejle

Billig biludlejning hos
AUTOONE Vejle ApS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Julius Thomsensvej 4
7100 Vejle
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Fantastisk service og ingen problemer da jeg havde behov for at forlænge lejeperioden"
(5)
John Bergstrøm,
"Gode biler til billige priser. Gode biler til billige priser! super service"
(5)
Victoria Kirstein Kuhn,
Velkommen hos One2move i Vejle

Danmarks bedste biludlejning til skarpe priser

Mangler du en bil til ferien, flytningen eller blot til en sviptur? One2move har et stærkt udvalg af biler til udlejning. Hos vores vores samarbejdspartner AUTOONE på Julius Thomsensvej i Vejle har du mulighed for at leje en personbil (fra kr. 269,- i døgnet), en 9-personers minibus (fra kr. 819,- pr. døgn), en autotrailer (fra kr. 399,- i døgnet) og en almindelig trailer (fra kr. 150,- i døgnet). Såfremt Vejle-afdelingen ikke har den bil hjemme, du ønsker at leje, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller sende en mail til [email protected]. Vi står bag mange fleksible løsninger, der tilstræber at finde den helt rigtige bil til ethvert formål.

Fordele? Dem får du hos One2move Vejle

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje fra kun 269,- pr. dag (Trailer fra kr. 150,- pr. dag)
  • Ingen merpris for unge under 23 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og du står ikke overfor at skulle betale ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales selvfølgelig når du afleverer bilen igen.

One2move dækker hele Syddanmark – og resten af landet

Fandt du ikke bilen du ønskede, eller ligger Vejle for langt fra din bopæl? One2move har mange afdelinger i hele Syddanmark, fra Middelfart til Bramming, fra Sdr. Omme til Tønder – alle afdelinger har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, osv. Men de har alle én ting til fælles – du får den samme lave pris på biludlejning. Har du et bilønske og en bestemt lokation? Kontakt os på tlf. 70 208 804 eller send en mail til [email protected]. Så finder vi ud af det.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 70208804 eller på mail [email protected].

One2move sørger for at du kommer på farten – hurtigt og sikkert!

Vi hjælper også med flytningen

Har du købt ny bolig, skal du flytte i lejlighed eller skal du flytte dit lager til nye lokaler, tilbyder One2move også udlejning af flyttebiler. Vores flyttebiler er udstyret med automatisk lift, så du slipper for tunge og besværlige løft. Vores flyttebiler kasserumfang 20,33 m3, og du må køre vores flyttebiler med det lille kørekort (B-kørekort). Book en flyttebil allerede i dag – de er ofte udlejede, så der kan være ventetid.