Lej en Foodtruck

Vil du give dine gæster en ny oplevelse?

Som noget helt nyt kan One2move nu præsentere udlejning af Foodtruck. Befinder du dig foran en begivenhed eller events som sommerfest, firmafest, studenterfest, konfirmation, konference, produktlancering eller privatfest, og du har lyst til at være nytænkende og give dine gæster, medarbejdere eller kunder en ny oplevelse. Så lej en Foodtruck ved One2move i Brøndby eller Farum.

Styr din egen foodtruck

Den ultimative frihed til selv bestemme, her er det kun Foodtrucken du lejer – du er selv kokken og chefen. Mulighederne er mange, du kan lave lige den mad, som du ønsker. Bilen indeholder alt det udstyr, du har brug for til at forbedrede og lave mad. Få hjælp af din familie, nabo, ven/veninde eller kollega, valget er kun dit. Lej en Foodtruck – kun fantasien sætter grænser!

Den største tilladte Foodtruck, man kan få i Danmark, finder du ved One2move i Brøndby eller Farum. Vognen er 240 cm bred og her kan nemt arbejde 3 kokke. Bilen er godkendt af Fødevarestyrelsen. Vægge og gavl er beklædt med rustfrit stål fra gulv til loft, ligeledes bordpladen samt serveringslugen. Praktisk indretning af kølebord og saladette som er indbygget under den store stålbordplade foran serveringslugen. Der er god opbevaringsplads på hylder under bordpladen.

Adresse
Søndre Ringvej 33
2605 Brøndby
Telefon
71997901
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Hvedemarken 18
3520 Farum
Telefon
7197901
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Lej en Foodtruck

 

Vigtigt – køleprocessen brydes ikke

Alt køl kan kobles over inventar til bilen, så køleprocessen ikke brydes ved tranport og bilen har ekstern indgang til ”landstrøm” – kan drives af én stor generator eller 2 mindre.

Trykvandssystem med Parmax 4 pumpe, yder et tryk på 4 bar, det er rigeligt til at spule gulv mm. fra egen forsyning.

 

Foodtrucken indeholder følgende udstyr

 • Stor Flamma Panini klapgrill – el /230 v
 • Roller Rotisseri til 12/15 kyllinger med tre roterende grillspyd og belysning – gas
 • 60 cm Werry fladsteger med 2 zoner – gas
 • 15 liter ôsti friture – gas
 • 40 cm Werry lavastens grill med justerbar grillrist og justerbar varme – gas
 • 2 x 4,5 KW Smegg gasblus indbygget i stålpladen – tilhørende wokring – gas
 • Vibocold kølebord med 2 låger – el/230
 • Viocold Saladette med 2 låger – el/230
 • Indbygnings/varmluftovn med Prolyse – el/230
 • Gastrocool køleskab 400 L med glaslåge – indvendigt gastomål – el/230
 • Dobbelt håndvask med 30 liter vanspumper og blandingsbatteri – el/230
 • 2 store skråtstillede udsugninger – begge med justering og lys – el/230

Foodtruck udstyr

 

Behov for mere plads

Har du behov for mere plads, har vi lavet en speciel trailer, Brenderup foodtruck trailer, som du kan leje hos os. Det er en lukket trailer med indbygget reoler til emballage, drikkevarer mm. Den kan udstyres med 4 ekstra gaflasker som supplement til de 2, som er fast seriebundet i foodtrucken.

Traileren indeholder også en stor kummefryser til lager af fødevarer, som naturligvis er på el/230.

 

Vi har hele pakken

Vi har alt hvad du skal bruge til dit næste arrangement. Vi har store udstyrspakker, herunder borde/stole til udendørsservering, ekstra gastrobakker, professionelle skærebræt i flere farver, dobbelte slush-ice maskiner, Bonamat Bravilor dobbelt kaffemaskine og meget mere. Du er meget velkommen til ringe på 20114131 for yderlige info eller spørgsmål.

Prisen for at leje Foodtrucken er 1995 pr. dag og prisen for Brenderup foodtruck trailer er 349 pr. dag.

Foodtrucken må køres af personer med det lille kørekort.

Fordele hos One2move

Der er en række fordele ved at leje gennem One2move. Vi har Danmarks billigste priser, fleksible løsninger og gode kundefordele.

Du skal blot have det lille kørekort for at kunne køre alle vores biler. Ligeledes kan unge mellem 18 og 24 år leje biler ved One2move uden merpris. Der vil dog være en højere selvrisiko og et højere depositum.

Du har med din billeje inkluderet 100 km, og vi tilbyder billigt tilkøb af ekstra kilometer. Ydermere er både ansvars- og kaskoforsikring inkluderet i prisen.

Har du yderligere brug for hjælp til din biludlejning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70208804 eller mail kundeservice@one2move.com.