Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning har åbnet en afdeling i Birkerød

One2Move biludlejning nu hos Biri Drive In Center

Biri Drive In Center nu med udlejning af nyere personbiler og varebiler Der er fart over feltet på hos Biri Drive In Center – First Stop i Birkerød. Her driver Allan Bøgh et stort autoværksted med speciale i dæk og fælge.

Nu er også udlejning af nyere person- og varebiler med i buketten. Det sker i samarbejde med den landskendte One2Move-kæde, og det er Allan Bøgh og hans hustru Birgit der styrer den nye aktivitet der henvender mod såvel privat- som erhvervskunder.

"Mange af vore kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor har vi indsat en række nye og nyere person- og varebiler i flere størrelser til udlejning," fortæller Allan Bøgh.

Udlejningen sker under det koncept, som One2Move har udviklet over en årrække. Med den nye kontakt til kunderne via Biri Drive In Center – First Stop i Birkerød regner man hos One2Move med mange nye udlejningskunder i nærområdet.

"Vi har altid kunnet tilbyde vore værkstedskunder en udlejningsbil, mens deres egen blev serviceret eller repareret. Men med det nye koncept bliver vi større og mere fleksible. For eksempel kan firmaer nu leje varebil op til 3.500 kilo totalvægt i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer.

Vi har også fået nye private kunder, der enten ikke kører bil til daglig, men som har brug for en god personbil i weekenden eller kunder der har brug for en anden løsning til deres egen bil," siger Allan Bøgh.

One2Move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger udlejer i alt omkring 450 biler om dagen i Danmark. Med den nye afdeling hos Biri Drive In Center – First Stop har One2Move nu mere end 115 afdelinger i hele landet.

"Mange af vore kunder, både private og virksomheder, vil gerne leje biler. Derfor har vi indgået aftale med One2Move om udlejning af nye og nyere person- og varebiler i flere størrelser," siger Allan Bøgh og hustru Birgit fra Biri Drive In Center – First Stop

16 May 2017


Tilbage til alle nyheder