Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning har åbnet en afdeling i Løsning

One2Move biludlejning nu hos Vinkels Auto i Løsning

Vinkels Auto Aps udvider med udlejning af personbiler og varebiler.

Der er fart over feltet hos Vinkels Auto i Løsning. Her har Peter Vinkel i flere år drevet autoværksted i Bosch Car Service kæden, og er for nylig flyttet til nye lokaler på Haremarksvej.

Nu er der også kommet udlejning af nye og nyere person- og varebiler med i butikken. Det sker i samarbejde med den landskendte One2Move-kæde, hvor den nye aktivitet henvender sig mod såvel privatsom erhvervskunder.

"Mange af vore kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje person og varebiler i Løsning og omegn. Vi har kigget os omkring og ser, at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til ret høje priser, så vi havde et ønske om at kunne tilbyde en billigere lokal løsning.

Derfor sker udlejningen under det koncept, som One2Move har udviklet over en årrække. Med den nye kontakt til kunderne via Vinkels Auto Aps, regner man hos One2Move med nye udlejningskunder i nærområdet.

Med det nye koncept bliver vi større og mere fleksible. For eksempel kan firmaer nu leje varebiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der enten ikke kører bil til daglig, men som har brug for en god personbil i weekenden, eller kunder der har brug for en anden løsning til deres egen bil," siger Peter Vinkel og fortsætter ”og med lanceringen af det nye koncept One2move Bilabonnement, hvor forbrugeren kan lease biler helt ned til 30 dage af gangen, til uhørt lave priser, var jeg ikke i tvivl om at tilslutte mit firma konceptet”

One2Move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger som råder over 1400 biler i Danmark. Med den nye afdeling Vinkels Auto Aps Haremarksvej 1 8723 Løsning, har One2Move nu mere end 115 afdelinger i hele landet.

31 May 2017


Tilbage til alle nyheder