Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning – Nu hos AutoTown i Rødovre.

AutoTown udvider med udlejning af personbiler og varebiler.

 

Der er travlt på Nyholms alle 30B  i Rødovre, hvor Rafie driver AutoTown biler. Nu er der også kommet udlejning af nyere personbiler, varebiler og trailere med i butikken. Det sker i samarbejde med den landskendte One2move-kæde, hvor den nye aktivitet er rettet mod både private og erhvervskunder.

 

Indehaver Rafie fortæller: ”Mange af vores kunder ønsker at leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje person- og varebiler i Rødovre og omegn.
Vi har kigget os omkring, og ser at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til højere priser, og derfor kan vi finde en plads i markedet ved at tilbyde en billigere lokal billeje”.

 

Udlejningen er under det koncept, som One2move har udviklet til præcision over en årrække.

Med den nye kontakt til kunderne via AutoTown, regner vi med nye udlejningskunder i nærområdet. Med det nye koncept bliver vi både større og mere fleksible. Eksempelvis kan firmaer i området nu leje varebiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der ikke kører bil til dagligt, men som eksempelvis får brug for en god personbil i weekenden" siger indehaver Rafie og fortsætter;
”Jeg er glad for nu at være en del af Skandinaviens bedste og mest talrige biludlejningskæde”.

 

One2move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger, som råder over 1500 biler i Danmark og Spanien. Med den nye afdeling – AutoTown, i Rødovre , har One2move nu mere end 140 afdelinger i Danmark.

30 July 2019


Tilbage til alle nyheder