Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning – Nu hos Midtjysk Autoservice i Virklund.

Midtjysk Autoservice udvider med udlejning af personbiler og varebiler.

 

Der er fart over feltet på Nyhøjvej 13 i Silkeborg, hvor Martin Jørgensen driver Midtjysk Autoservice. Nu er der også kommet udlejning af nye og nyere personbiler og varebiler med i butikken. Det sker i samarbejde med den landskendte One2move-kæde, hvor den nye aktivitet er rettet mod både private og erhvervskunder.

 

"Mange af vores kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje person- og varebiler i Silkeborg og omegn. Vi har kigget os omkring, og ser at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til højere priser, og derfor kan vi finde en plads i markedet ved at tilbyde en billigere lokal billeje.

Udlejningen under det koncept, som One2move har udviklet til præcision over en årrække.

Med den nye kontakt til kunderne, regner vi med nye udlejningskunder i nærområdet. Vi bliver nu både større og mere fleksible. Eksempelvis kan firmaer i området nu leje varebiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der ikke kører bil til dagligt, men som eksempelvis får brug for en god personbil i weekenden" siger Martin Jørgensen og fortsætter;

”Jeg er glad for nu at være en del af Skandinaviens bedste og mest talrige biludlejningskæde”.

 

One2move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger som råder over 1500 biler i Danmark. Med den nye afdeling – Midtjysk Autoservice på Nyhøjvej 13 i Silkeborg, har One2move nu mere end 135 afdelinger i hele landet.

06 May 2019


Tilbage til alle nyheder