Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning – Nu hos PC Biler i Struer.

PC Biler udvider udlejningen af personbiler og varebiler med endnu en station.

Der er fart over feltet hos PC Biler. Nu er der også kommet udlejning af nye og nyere personbiler og varebiler fra Struer. PC Biler driver allerede biludlejning med stor succes i Holstebro. Det sker i samarbejde med den landskendte One2move-kæde, hvor aktiviteten er rettet mod både private og erhvervskunder.

 

"Mange af vores kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje person- og varebiler i Struer og omegn. Vi har kigget os omkring, og ser at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til højere priser, og derfor kan vi finde en plads i markedet ved at tilbyde en billigere lokal billeje.

Udlejningen under det koncept, som One2move har udviklet til præcision over en årrække.

Med den nye kontakt til kunderne via PC Biler, regner vi med nye udlejningskunder i nærområdet. Med det nye koncept bliver vi både større og mere fleksible. Eksempelvis kan firmaer i området nu leje varebiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der ikke kører bil til dagligt, men som eksempelvis får brug for en god personbil i weekenden" siger Preben Christensen.

 

One2move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger som råder over 1500 biler i Danmark. Med den nye afdeling – PC Biler på Hjermvej 25A, 7600 Struer, har One2move nu mere end 140 afdelinger i hele landet.

27 June 2018


Tilbage til alle nyheder