One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 191 Facaden af One2move Biludlejning Brønderslev

One2move Biludlejning Brønderslev

Billig biludlejning hos
NOVABIL A/S Toyota Brønderslev
- altid lokalt billigst - fra kun 349,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Markedsvej 127
9700 Brønderslev
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Vi oplevede kun god service, og bilen stod klar til afhentning, som aftalt. Prisen var billig, men service var i top. Vi har været yderst tilfreds, og hvis vi igen skal bruge en flytte bil, er det helt bestemt one2move vi lejer hos. Varmeste anbefalinger til One2move"
Martin Backmann
"En rigtig god oplevelse at leje bil hos Auto Ole i Solrød Strand. Det gør vi helt sikkert igen. Venlig og behagelig betjening"
Anne Lindhart
Lej en bil hos One2move i Brønderslev

Alle biltyper til de bedste priser

Det er One2moves målsætning at være Danmarks førende franchise inden for biludlejning. Med afdelinger over hele Danmark sørger vi for at du som kunde altid har mulighed for at leje den bil, du har brug for og til priser hvor alle kan være med. Hos One2move i Brønderslev har vi i samarbejde med NOVABIL A/S - Toyota Brønderslev et stort udvalg af lille personbiler, mellemklassebiler, store personbiler, store varevogne, samt en 9-personers minibus. Alle udlejningsbiler i Brønderslev-afdelingen er produceret af Toyota, under to år gamle og i fremragende, nyserviceret stand.

Fra blot kr. 349,- pr. dag har du mulighed for at leje en bil til dit ønskede formål hos One2move Brønderslev. Vi sørger for alle foranstaltninger omkring lejeaftalen - det eneste du skal bekymre dig om er kørslen og påfyldning af brændstof. Nedenfor kan du se et udvalg af de mange fordele, du får med ved at vælge One2move som din biludlejer.

Hos One2move Brønderslev får du alle fordelene

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr. udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 349,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal professionel biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler, varevogne og minibusser – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Biludlejning i hele Nordjylland 

One2move er en landsdækkende biludlejningsfranchise, hvilket altid sikrer dig at vi kan skaffe en bil, der går i tråd med dit kørselsbehov og formålet med lejen. med hensyn til udlejning af biler. Bor du i en by langt fra Brønderslev eller i andre dele af landet, eller har du spørgsmål vedrørende biltyper eller leje, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 208 804 eller skrive en mail til [email protected]. Vi hjælper dig i hele processen.

Hjælp os med at blive bedre - Bedøm One2move Brønderslev