One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 539 Facaden af One2move Biludlejning Brønshøj

One2move Biludlejning Brønshøj

Billig biludlejning hos
Autohuset Hasen ApS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Marbjergvej 3
2700 Brønshøj
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Nemt at bestille. God service ved udlevering af bil. Kun varme anbefalinger her fra"
Claus Gade
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
Velkommen til One2move i Brønshøj

Din nærmeste vej til billig og lokal biludlejning i Brønshøj

I samarbejde med DK Biler 1924 ApS tilbyder vi lokal, billig og enkel billeje i Brønshøj. Vi har et pænt udvalg af nye og velholdte personbiler, som du kan leje for kun 299,- pr dag. Vi kan tillige tilbyde udlejning af flyttebiler. Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe med din billeje.

Derfor skal du vælge One2move

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje fra kun 299,- pr. dag
  • Ingen merpris for unge under 24 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

- og mange flere fordele. Som familie på ferie, har du måske brug for autostol eller GPS, og for et beskedent beløb, er vi selvfølgelig også behjælpelige med dette.

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og vi påligger ikke ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales jo ved endt billeje.

Afstanden til Rådhuspladsen i København er kun 6,5 km. Så det vil da helt sikkert være en oplagt mulighed at se Rundetårn, Amalienborg, Den Lille Havfrue, Operahuset eller Tivoli, lige meget hvilke dine interesser vil være, København indeholder alt! Find inspiration her https://www.visitcopenhagen.dk

Vi hjælper også med flytningen

Har du købt ny bolig, skal du flytte i lejlighed eller skal du flytte dit lager til nye lokaler, tilbyder One2move også udlejning af flyttebiler. Vores flyttebiler er udstyret med elektrisk lift, så du slipper for besværet med tunge og besværlige løft. Vores flyttebiler har et lad på 20,33 m3, og du må køre vores flyttebiler med det lille kørekort (B-kørekort). Bestil din flyttebil allerede i dag, der er rift om dem.

Vil være Danmarks bedste

Vi har i One2move et stort ønske og mål – om at have Danmarks bedste og billigste biludlejning. Vi vil være de bedste med biler, billeje og service, så vi sætter pris på din bedømmelse.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lånebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. Du er altid velkommen til at kontakte os på 70208804 eller på mail [email protected].

Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej!