One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 493

One2move Biludlejning Roskilde

Billig biludlejning hos
Autoone.dk - Roskilde
- altid lokalt billigst - fra kun 349,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Københavnsvej 103
4000 Roskilde
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
Skoda Fabia
Skoda Fabia
Mellemklassebil
Årgang 2008
349,00 kr. pr. dag
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
16,9 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Isofix, Sædevarme, Parkeringssensor, Automatgear

Citroen C3 Picasso
Citroen C3 Picasso
Mellemklassebil
Årgang 2012
349,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Automatisk
23,8 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Isofix, El-ruder

Citroen Picasso 1,6 HDI
Mellemklassebil
Årgang 2010
349,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
21,7 km/l
Uden trækkrog
"Jeg har kun rosende ord for One2move i Rødovre. Virkelig god betjening og gennemgang af den lejede bil. følte jeg mig tryg ved at leje den, uden at skulle bekymre mig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter One2move i Rødovre👏"
Daniel Nielsen
"En rigtig god oplevelse, virkelig behagelig bil, fungerede upåklageligt. super service ved udlevering og aflevering af bilen. jeg kommer helt sikkert igen."
Lars Hermansen
Lokalt billeje i Roskilde hos One2move

Velkommen hos One2move biludlejning Roskilde. I samarbejde med Autoone Biler tilbyder vi billig billeje til alle i Roskilde og omegn, til Danmarks laveste priser. Vores flåde består af et stort udvalg af velholdte personbiler - ligeledes udlejer vi også flyttebiler, varevogne og minibusser. Vi har bilen til alle behov, har vi ikke hvad du søger? Kontakt one2move og vi finder præcis det du står og mangler! 

Oplev Roskilde fra sin bedste side

Roskilde har utrolig meget at byde på, og det bliver næppe lettere at komme rundt end med en lejebil. Besøg for eksempel den verdensberømte Roskilde Domkirke, som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Domkirken er endda den kirke, der har flest konger og dronninger begravet i hele verden.

Vi kan også varmt anbefale et besøg på Vikingeskibsmuseet. Her kan du opleve nogle af de mere end 1000 år gamle vikingeskibe fra Roskilde fjord, og i sommersæsonen kan du endda komme med ud og sejle i Roskilde fjord!

Du finder et hav af muligheder, hvad det angår udflugter, oplevelser, seværdigheder og arrangementer i Roskilde året rundt. Vi anbefaler at besøg på VisitRoskildes hjemmeside for mere inspiration til dit ophold.

Lej en flyttebil eller varevogn

Skal du i gang med det helt store flytteprojekt, eller skal du blot have transporteret nogle enkelte ting? Uanset din situation, så kan du leje en kassevogn / varebil hos os til at hjælpe dig med transporten.

Ved at leje en flyttebil kan du spare en masse penge, da du kan stå for flytningen selv. Det kan være dyrt at hyre en flyttemand derfor er det nemt og billigt at gøre det selv. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift, og må køres med almindelig kørekort (B-kørekort).

Er flyttebilen dog for stor til dit behov, kan du med nemt leje / reservere en varevogn i stedet. Vi har varevogne i forskellige størrelser 6 - 12 m3, og enkelte med trækkrog - dette kan ses ved at klikke på "Info" ikonet ud for bilen. 

Derfor skal du vælge One2move

Der er en række fordele at hente ved biludlejning hos One2move. Vi har Danmarks billigste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis at køre pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring 
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for at booking processen er så nemt som muligt. 
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. 

 

Bonus tilbud på leje af flyttebil:

Lej en flyttebil i hverdagene

Lej en flyttebil med lift i hverdagene (mandag - torsdag):
Kun 649,- pr. dag inklusiv 100 km og forsikring.