Lej en Flyttebil

Skal du flytte?

En flytning behøver hverken at være dyr eller besværlig. Hos One2move kan du nemt og simpelt leje en flyttebil til en favorabel pris. Derfor er du fri for at betale en dyr flyttemand for en flytning, ligesom du ikke skal have besvær med at få tingene ordentligt pakket ned.

Vi har et stort udvalg af flyttebiler i størstedelen af vores afdelinger rundt omkring i landet, og derfor kan du på ganske kort tid komme i gang med at flytte.

Udlejning af flyttebil uden problemer

Lej en Flyttebil

Vi giver dig både ansvars- og kaskoforsikring med i prisen, så du kan være helt tryg ved at køre i vores flyttebiler. Også hvis uheldet skulle ske, og det ikke er en bil, du selv er ejer af.

Med i prisen får du også 100 kilometer gratis pr. udlejningsdøgn. Skal du flytte langt, hvilket gør at de 100 kilometer ikke rækker, så har du mulighed for billigt at tilkøbe ekstra kilometer.

Vores priser på flyttebilsudlejning starter på 649 kroner pr. dag.

Få dine behov dækket

Vi har flyttebiler i forskellige størrelser, og derfor kan du også få dit behov dækket. Har du mange ting, så kan du leje en af vores store flyttebiler, der kan rumme over 20 m3. Kan mindre gøre det, kan du med fordel leje en af vores knapt så store biler, så du ikke skal betale for unødig plads.

Langt de fleste af vores flyttebiler har lift, som kan hjælpe, når de tunge ting skal ind i bilen.

Er en flyttevogn for stor til dig og din flytning, så udlejer vi også både større og mindre varevogne samt trailere, som ligeledes kan hjælpe dig og dine ting sikkert fra A til B.

Regler for brug af flyttebiler

Du må køre alle vores flyttebiler med et lille kørekort. Derfor er vi aktuelle for alle, der må køre en personbil. Når du ankommer og skal hente flyttebilen, skal du vise kørekort og sygesikringsbevis.

Hvis du er mellem 18-24 år, kan du stadig få glæde af vores flyttebiler. Vi vil dog opkræve et højere depositum. Ligeledes er selvrisikoen også højere. Depositummet bliver selvfølgelig betalt tilbage efter endt leje.

Har du brug for at køre i udlandet, skal dette aftales med vores kundeservice inden afhentning. Hvis du har brug for at kontakte os i forbindelse med leje af flyttebil, kan vi altid fanges inden for åbningstiderne på telefon 70208804 eller mail [email protected]. Vi håber at høre fra dig og hjælpe dig og dit flytteprojekt godt på vej.