One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 100 Facaden af One2move Biludlejning Gørlev

One2move Biludlejning Gørlev

Billig biludlejning hos
Go’ bil Gørlev
- altid lokalt billigst - fra kun 319,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Gørlev Landevej 4
4281 Gørlev
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Isofix, USB & AUX, Elruder for, Fjernbetj Centrallås, Stoftag

Citroen C1 Airscape
Lille personbil
Årgang 2016
319,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
21 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
El-ruder, El-sidespejle

Fiat Punto
Mellemklassebil
Årgang 2006
349,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
17 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Fartpilot, Isofix, Sædevarme, El-ruder, USB & AUX, El-sidespejle, Fjernbetj Centrallås

Fiat Tipo HB
Stor personbil
Årgang 2019
399,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
17 km/l
Uden trækkrog
"Nem booking, fin overdragelse af bilen og ikke mindst, meget fair pris. Vi glæder os til at komme igen"
Jan Jensen
"Jeg har kun rosende ord for One2move i Rødovre. Virkelig god betjening og gennemgang af den lejede bil. følte jeg mig tryg ved at leje den, uden at skulle bekymre mig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter One2move i Rødovre👏"
Daniel Nielsen
Billig og professionel biludlejning i Kalundborg

I One2moves biludlejning Kalundborg står lejebilen klar til dig, når du har brug for det. Bilen står klar, når du kommer for at afhente den og pris og service harmonerer naturligvis. I tæt samarbejde med Jyderup Autocenter A/S på Gørlev landevej i Gørlev, har vi et stort udvalg af lejebiler til skarpe priser. Uanset om du har brug for en personbil, flyttebil eller varevogn, så har vi bilen, der matcher netop dit transport- og kørselsbehov.

Skal du bruge en bil i et eller flere døgn – eller skal have et flyttelæs transporteret og ønsker at spare penge? One2move gør alle former for transport nemt og overskueligt med vores stærke lejekoncepter.

Udlejning af flyttebiler og varevogne

Mangler du et køretøj til flytning af møbler, reoler eller andre tunge ting? Eller skal du blot have transporteret nogle enkelte ting? Uanset hvad dit behov er, så kan du leje en kassevogn hos os, og få transporten på pladsen hurtigt og effektivt.

Ved at leje en flyttebil kan du også spare en masse penge, i og med du kan stå for flytningen selv. Det kan være dyrt at bestille en flyttemand og et flyttefirma til at klare det hele, men ved at leje en flyttebil kan du spare mange penge, som kan bruges på noget sjovere. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift, og må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Afhængig af hvad du skal transportere, så har du også mulighed for at leje en varevogn fremfor de større flyttebiler. Vi har varevogne i forskellige størrelser, og enkelte med trækkrog – dette kan ses ved at klikke på “Info” ikonet ud for bilen. Alle varevogne må ligeledes køres med almindeligt kørekort.

One2move – det simple valg, når du skal leje en bil

Der er en række fordele at hente ved biludlejning hos One2move. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger og høj kundeservice.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare tanke bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.