Lej en Autotransporter

Nem og sikker transport

I ny og næ får du brug for transport af en bil. Det kan være besværligt, da en bil kan veje flere tons. Hos One2move tilbyder vi en billig og nem leje af en autotransporter som en af de eneste i landet. Med den kan du sikkert fragte din bil hen, hvor den skal være - endda til en yderst overkommelig pris.

En autotransporter kan transportere alle biler

Uanset om du har en lille bil kun til dig eller en større stationcar til hele familien, kan en autotransporter hjælpe dig med at transportere køretøjet sikkert frem til værkstedet, hjem i garagen, eller hvor du ønsker det. Bilens størrelse har ingen indflydelse på autotransporterens ydeevne, og derfor henvender vi os til indehavere af alle biltyper.

Vi står til rådighed i hele landet

Har du brug for autotransporter udlejning, har vi mange afdelinger rundt omkring i landet. Det betyder, at der altid er en One2move-afdeling i nærheden af dig. Vi er en af de få virksomheder i landet, som udlejer autotransportere, hvor vi har omkring 10 transportere til rådighed i alt. Disse afdelinger er spredt rundt i hele landet, så du aldrig har langt til din One2move-forhandler. Du kan leje en autotransporter i følgende byer:

Adresse
Teknikvej 27
5260 Odense S
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Et alternativ til en autotransporter

Skulle det ikke være muligt at leje en autotransporter i en afdeling nær dig, så tilbyder vi som et alternativ udlejning af autotrailere, som du kan transportere din bil på.

Vores udlejning af autotransportere starter på 799 kroner om dagen, og her får du 100 kilometers kørsel om dagen med i købet. Er det ikke tilstrækkeligt, kan du nemt og billigt lave et tilkøb af flere kilometer.

Leje af autotransporter med normalt kørekort

Du skal blot have et lille kørekort for at køre en af vores autotransportere. Derfor skal du ikke frygte, at du ikke er kompetent nok til at være chauffør. Ligeledes må unge mellem 18-24 år også gerne få glæde af vores autotransportere - blot mod en højere selvrisiko og et højere depositum.

Når du lejer en autotransporter hos os, følger der både ansvars- og kaskoforsikring med, ligesom depositummet selvfølgelig betales tilbage ved endt leje.

Skulle du have spørgsmål til vores leje af autotransporter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 70208804 eller mail [email protected].