Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Generelt om vores forsikringer

Du tænker sikkert, hvordan du er dækket ind, når du kører i vores biler. Vi går meget op i din tryghed, når du lejer og kører i vores biler, og derfor har vi lanceret en række interessante forsikringsmuligheder, du kan benytte dig af.

Alle vores udlejningsbiler er dækket af en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, hvis uheldet skulle være ude. Dog kan selvrisikoen være meget høj, når du lejer en bil, hvorfor vi stærkt anbefaler at tegne en selvrisikonedssættende forsikring.

Nedenfor kan du læse om vores tilkøbsforsikringer, som du kan tegne når du lejer en udlejningsbil hos One2move.

Vi tilbyder disse løsninger

Selvrisikoforsikring

Hvis du tilføjer denne forsikring, kan du nedsætte din selvrisiko, såfremt du er blevet udsat for tyveri eller bliver involveret i en ulykke under biludlejningsperioden. Selvrisikoen er det beløb, ?som du selv betaler, hvis der sker en skade på lejebilen.

Trækkrog (Ansvar)

Det er ikke alle steder, at trækkrogen eller anhængertrækket er inkluderet i forsikringen, da der typisk sker mange skader grundet anhængertrækket. Du kan derfor tilføje denne forsikring og undgå, at du ikke bliver dækket i tilfælde af uheld.

Udlandskørsel

Hvis du skal bruge lejebilen i udlandet, kan du tilføje denne forsikring, som dækker uden for landets grænser. Det kunne eksempelvis være, du skulle til Tyskland for at købe ind eller en smuttur til Sverige på miniferie.

Afbestillingstryghed

For bare 19 kr. om dagen kan du faktisk sikre dig 75% af pengene retur for din booking, hvis du bliver forhindret. Det kunne eksempelvis være ved akut opstået sygdom hos dig eller din nærmeste familie.

Vi ønsker dig en tryg tur i trafikken

Hvis du ønsker at dykke længere ned i, hvad og hvordan vores forsikringer dækker, og hvad din bilforsikring-pris bliver, når du lejer en bil hos os, så kan du læse forsikringsbetingelserne her. Vi ønsker dig en tryg tid på vejene, og det er lidt med forsikring, som det er med paraplyer: Det er dumt ikke at have en, men vi håber ikke, du får brug for den.

Vi henviser desuden til vores: