Biludlejning i Aarhus

Kom nemt rundt med One2move - lej en bil i Aarhus

Aarhus, også kaldet Smilets By, er Danmarks næststørste by og fyldt med fede turistattraktioner og kulinariske oplevelser. Dem skal du naturligvis ikke snyde dig selv for. For at sørge for at det ikke sker, tilbyder One2move dig en nem og billig biludlejning, der tager hensyn til dine behov, så du kan opleve Aarhus på tætteste hold. Vores biludlejning i Aarhus har mange fordele, og dem kan du læse mere om lige her.

Fra Den Gamle By til Tivoli Friheden på én dag

Den Gamle By

Bilen giver dig alle de muligheder, du ønsker. Du skal ikke tænke på at tilpasse dig i forhold til offentlig transport, eller at der er ting, du ikke kan nå at se, fordi der er for langt. Med en bil kan du se alt det, du vil, og du kan gøre det i dit eget tempo. Derfor er bilen den nemmeste og mest praktiske form for transportmiddel.

Derfor vil vi gerne udleje dig og dine nærmeste den bil, I har brug for, når I skal på tur rundt i Aarhus. Det giver en tur med mere overskud, hvor I får et større frirum og mindre transporttid - for det er jo ikke den, I har glædet jer til. Det er derimod Aarhus’ fantastiske liv og muntre stemning. Den kommer I til at opleve for fuld drøn, når I transporterer jer rundt i bil. Her er begrænsningerne i forhold til, hvad I kan nå at opleve mindre end ved andre transportformer.

Du får de bedste vilkår med One2move

Vi forsøger så vidt muligt at skille os ud fra andre udlejningsfirmaer. Det gør vi i form af gode vilkår til dig, der indebærer gode udlejningsaftaler og stor fleksibilitet i forhold til type af bil, I lejer. Vi har dertil mange afdelinger omkring Aarhus, og derfor er der ikke langt til din nærmeste One2move-udlejning, uanset hvor du skulle opholde dig i Smilets By. Vi har listet en række af de ting, der giver dig en fordel:

  • Du får 100 kilometer med gratis pr. udlejningsdag
  • Vi har mange forskellige typer af biler - derfor kan du finde den, der passer bedst til jeres behov
  • Der er ingen skjulte gebyrer i forbindelse med booking af vores biler
  • Du kan leje en bil for blot kr. 249,- om dagen
  • Vi har mange afdelinger i Aarhus-området, hvorfor du ikke skal lede længe efter dit One2move-center
  • Du skal først aflevere bilen tilbage, når du er færdig - dit lejemål er ubestemt

Vi har sørget for, at du kan leje en bil på dine præmisser, hvorfor vi er fordelagtige, når du står og mangler en bil i Aarhus.

Lej en flyttebil

Vores udlejning strækker sig lige fra små mikrobiler til varevogne og flyttebiler. Skal du derfor bruge en flyttebil i forbindelse med en flytning, kan du leje den hos os. Du får stadig 100 kilometer med gratis pr. udlejningsdag, og du behøver selvfølgelig først at aflevere bilen tilbage, når du er helt på plads med din flytning.

Med en flyttebil lejet hos os, skal du ikke tænke på, hvordan du får alle dine ting transporteret, eller hvor lang til det skal tage. Du kan foretage flytningen i dit tempo og uden hjælp fra flyttemænd. Derfor er vores løsning både god og billig.

Tilpas dine behov med vores biludlejning i Aarhus

Tivoli Friheden i Aarhus

Aarhus er en by for alle - store, små, unge, ældre og større og mindre forsamlinger. Det har vi taget hensyn til, og derfor bliver jeres billeje ikke udfordret af, hvor mange I er, eller hvor gamle folk eventuelt måtte være. Vi har den perfekte udlejningsbil i kæresteparret, til børnefamilien og til de ældre. Dertil har vi minibusser til venneflokken eller en større familieudflugt.

Vi har biler til alle segmenter, hvorfor du med fordel kan finde os i en af vores mange afdelinger, der ligger fordelt rundt omkring i Aarhus og omegn.

Skulle du være interesseret i at leje trailere, autotrailere eller autotransportere, udlejer vi også disse. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser for dine muligheder hos os.

Led ikke længe efter din afdeling

Uanset om du tager bussen, toget eller en tredje transportmulighed til Aarhus, skal du ikke lede længe efter dit One2move-center. Vi har ni afdelinger fordelt rundt omkring Aarhus, og du kan frit vælge den, der passer dig bedst.

Vi har valgt at have mange afdelinger for at være let tilgængelige for alle i Aarhus og omegn. Vi har med andre ord sørget for, at der aldrig er langt til din nærmeste afdeling. Her kan du sætte dit Aarhus-visit godt i gang med en biludlejning, der gør transporten nem.

Du behøver ikke at nå det hele på en dag

Aarhus Ø

Når du lejer en bil, varevogn eller minibus hos os, er det ikke meningen, at du skal skynde dig rundt med fuld fart for at nå alting, så du kan aflevere bilen tilbage. Det er vores ønske, at du foretager tingene i dit tempo. Derfor er der heller ingen tidsbegrænsning på, hvornår du skal aflevere bilen tilbage. Når du ikke det hele på én dag, tager du bare en dag mere, så I får en hyggelig ferie, der ikke er påvirket af stressende bilaftaler. Derfor kan I sagtens tage Den Gamle By den ene dag, mens I kører hen og parkerer ved ARoS den næste.

Skulle I have fejlbedømt jeres brug af bilen, skal I ej frygte. I kan naturligvis altid forlænge eller forkorte jeres udlejningsperiode, så den kommer til at passe med jeres hjemrejse.

Skal I bruge en bil igennem flere uger, kan det godt betale sig at mini-lease en bil hos os. Det kan være, at I skal bo ved nogle venner eller familie i en måned, eller at I kender nogen, der kommer på visit udenlands fra og derfor har brug for en bil i en måneds tid. Vores mini-leasing er den rette løsning i dette tilfælde.

De bedste vilkår til prisen

Vores koncept er, at vi vil tilbyde en fleksibel biludlejning til en pris, som alle kan betale. Vi ønsker at hjælpe dig og dine nære med at få et godt ophold i Aarhus, en god flytning eller en nemmere hverdag. Med let transport er grundlaget for succes lagt - vi er overbeviste om, at Aarhus også gør sit til, at jeres ophold i byen bliver enestående.