Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Billig billeje i hele Danmark hos One2move 

Hos One2move går vi ind for, at billeje skal være nemt, billigt og fleksibelt. Lejer du derfor en bil hos os, kan du være sikker på, at du får en bil, hvor du kan bruge den, som du ønsker. Du kan uanset alder, så længe du har et kørekort, leje en bil hos os, uanset om det kun gælder leje i en dag eller i en måned. Hvor længe du vil leje bilen, er helt op til dig.

Hos One2move får du altid en række fordele, når du lejer en bil - læs mere om dem herunder.

Lej en personbil

Biludlejning til en skilling

Vi synes ikke, at det skal koste en formue at leje en bil. Du skal have mulighed for at realisere dine ønsker på en billig og fair måde. Derfor har vi Danmarks billigste billeje, som starter fra 249 kroner pr. dag. Med i prisen følger både en ansvars- og kaskoforsikring, så du kan være helt rolig og tryg ved at køre i bilen. Vi ønsker, at det skal være som at køre i din egen.

Vi giver de første 100 kilometer pr. dag

Skal du ikke langt væk, behøver du ikke tænke på at betale for dit antal kørte kilometer. De 100 første kilometer pr. dag er på vores regning. Derfor kan du godt spise en ekstra stor is eller blive i sommerhuset en dag ekstra.

Skulle de 100 kilometer om dagen ikke række, er der mulighed for at lave et billigt tilkøb af ekstra kilometer.

Find den perfekte bil nær dig

Vores leje af bil finder sted i mere end 50 afdelinger på landsplan. De er fordelt rundt omkring i hele landet. Derfor skal du aldrig strække dig langt efter en af vores afdelinger.

Når du har fundet frem til os, vil du opdage, at vi tilbyder en bred vifte af forskellige biltyper. Vi har alt fra mikrobiler til mindre familiebiler til større stationcars. Vi er overbeviste om, at vi har en bil til dit/jeres behov, og derfor skal du ikke spekulere på pladsmangel. Hverken til venner, familiemedlemmer eller bagage.

Skulle I have særlige ønsker til ekstraudstyr som f.eks. GPS, barnestol eller lignende, så tilbydes det også i langt de fleste af vores afdelinger. Det varierer fra afdeling til afdeling, hvad der er til rådighed, så har I særlige præferencer, er det en god idé at ringe.

Afhentning, udlandskørsel og leje til unge

Når du skal hente din lejebil, skal du medbringe dit kørekort og dit sygesikringsbevis. Vi går meget op i, at den administrative proces er kort og simpel, så du hurtigt kan komme på vejen. Hvis I skal til udlandet, skal I ringe til vores kundeservice og aftale dette på forhånd.

Er du mellem 18-24 år, har du selvfølgelig også mulighed for at leje en af vores biler efter eget ønske. Det er dog med højere depositum og selvrisiko. Depositummet betales selvfølgelig tilbage efter endt leje.

Er personbil ikke løsningen for dig? Frygt ej!

Skulle du have brug for noget andet end en personbil, så tilbyder vi også et væld af andre løsninger. Lige fra trailere til flyttebiler, minibusser og varevogne i forskellige størrelser. Hos os kan du leje lige præcis det, du har brug for - igen til en fordelagtig pris.

Ønskes der billeje i mere end en måned, er den bedste løsning for dig at tegne et bilabonnement. Med et bilabonnement får du den bedste løsning og den bedste pris, hvis du ønsker at have en bil i længere tid uden en flerårig bindingsperiode. Alt er inklusiv i prisen - forsikring, kilometer, grøn ejerafgift og vejhjælp. Priserne starter fra blot 99 kroner pr. dag. Du kan læse mere om vores bilabonnement her.