One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 478

One2move Biludlejning Stensved

Billig biludlejning hos
Bil Center Syd A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 199,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Vordingborgvej 19
4773 Stensved
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
"Nem booking, fin overdragelse af bilen og ikke mindst, meget fair pris. Vi glæder os til at komme igen"
Jan Jensen
One2move – billig og enkelt biludlejning i Stensved

One2move sørger for at du er hurtigt af sted i en lejebil via nem onlinebooking. Vi servicerer vores kunder, og strækker os langt for at du får en god oplevelse, når du lejer bil hos os. Vi har biler til alle formål – alt lige fra mikrobiler, store personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og til autotransportere. Så uanset hvad du står og mangler en bil til, er One2move klar til at imødekomme din forespørgsel.

I samarbejde med Bil Center Syd på Vordingborgvej i Stensved, kun 1 km fra afkørsel 41 på Sydmotorvejen, har vi udlejningsbiler i mange afskygninger til Danmarks skarpeste priser. Bil Center Syd er samtidig Danmarks ældste Renault-forhandler. Hvis den pågældende afdeling ikke har den bil, du søger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70208804 eller skriv til os på [email protected], så vi kan finde den bil, du ønsker at leje fra en anden afdeling.

Med One2move er du hurtigt på vejen.

Udlejning på hele Sjælland

Fandt du ikke bilen du ønskede, eller ligger Stensved for langt fra din bopæl? One2move har mange afdelinger på hele Sjælland, fra Karlslunde til Slagelse, fra Nykøbing Sjælland til Faxe – alle afdelinger har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, osv. Men de har alle én ting til fælles – du får den samme lave pris på biludlejning.

One2move giver dig fordelene

Hos One2move får du en mængde fordele med oveni lejeaftalen. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.