One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 414 Facaden af One2move Biludlejning Nordhavn

One2move Biludlejning Nordhavn

Billig biludlejning hos
SMARTIFART
- altid lokalt billigst - fra kun 595,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Vardegade 27
2100 København Ø
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Nemt at bestille. God service ved udlevering af bil. Kun varme anbefalinger her fra"
Claus Gade
"Super fleksibel og enorm imødekommende. En presset flyttedag fra Vestjylland til Nordsjælland blev omgjort til en leg på trods af en lang dag. SÅ MANGE GANGE TAK TIL One2Move, vi kommer tilbage"
Tim Jensen
Velkommen hos One2move Nordhavn

Billig, hurtig og effektiv billeje i København og hovedstadsområdet

One2move tilbyder i samarbejde med SMARTIFART på Sundkrogsgade i det nye Nordhavn billig og professionel biludlejning til alle i Nordhavn og resten af hovedstadsområdet. Hos One2move får du Danmarks skarpeste priser på billeje, uden du behøver at gå ned på bilens kvalitet. Du kan nemlig altid leje nye og flotte udlejningsbiler hos os, små som store – vi er sikre på, at vi har bilen, som du står og mangler! Kig i blandt vores udlejningsbiler ovenfor, og vælg den bil, du er interesseret i at booke.

Vælg One2move næste gang du skal leje en bil

  • Måske Danmarks billigste biludlejning
  • Prisen er inkl. 100 km pr. udlejningsdøgn samt forsikringer
  • Enkel og hurtig booking online uden besvær
  • Ingen skjulte gebyrer eller merpris - fuld gennemsigtighed
  • Flotte og velholdte udlejningsbiler tæt på dig

Vi stræber efter at blive Danmarks foretrukne biludlejningsselskab, ved at tilbyde de bedste priser og den bedste service. Som en af de eneste i Danmark tilbyder vi ungudlejning uden merpris. Det betyder, at hvis du er under 25 år, så kan du stadig leje en bil hos os, uden at skulle betale ekstra. Vi kræver blot et højere depositum, som du selvfølgelig får tilbage, ved endt leje.

Leje af varevogn

Er det ikke en personbil du søger, men i stedet en varevogn, så er vores afdeling i Nordhavn stedet for dig, da afdelingen byder på et stort udvalg af små og store varevogne. Vi tilbyder en fordelagtig varevognsudlejning til fast lav pris (fra kr. 795,- pr. dag). Vores varevogne kan bruges til alt fra at transportere et par møbler, et par flyttekasser eller værktøjet. Uanset hvad dit behov måtte være, kan du leje en varevogn hos os.

Du får ligeledes 100 km med i prisen pr. udlejningsdøgn, såvel som lovpligtige forsikringer, når du lejer en varevogn. Skulle de inkluderede kilometer ikke række til dine behov, så er der mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer.

Minileasing bliver til Bilabonnement

Står du og skal bruge en varebil i en måned eller længere? Ønsker du at slippe for at være bundet i flere år med traditionel leasing? Så bør du overveje at bestille et One2move Bilabonnement. Du kender det måske som Minileasing, men princippet er det samme – du lejer en bil på månedsbasis, og opnår maksimal fleksibilitet herigennem.

I prisen er alt inkluderet – kilometer, forsikringer, vejhjælp, værkstedsbesøg, grøn ejerafgift mv. Du skal udelukkende tanke bilen, vi klarer resten! Vi har gjort det nemt og hurtigt at booke bilen online, så du hurtigt kan sikre dig, at din ønskede bil står klar til dig, når du skal bruge den.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her.

Praktiske informationer

Ved afhentning bedes du medbringe dit gule sygesikringbevis, betalingskort samt kørekort.

Alle vores biler inkl. varevogne må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Skulle det ske, at din ønskede bil ikke er ledig på dine valgte datoer, så bare rolig! Vi har en række udlejningskontorer i hele hovedstadsområdet, så du aldrig har langt til en af vores andre One2move afdelinger. Se vores øvrige afdelinger i København her.