One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 249 Facaden af One2move Biludlejning Faxe

One2move Biludlejning Faxe

Billig biludlejning hos
Arne Busk Automobiler A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 349,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Rønnedevej 30
4640 Faxe
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
Trækkrog må laste
1200 kg

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Isofix, Sædevarme, El-ruder, træk

Pris pr. dag:
Mandag 349,00 kr.
Tirsdag 349,00 kr.
Onsdag 349,00 kr.
Torsdag 349,00 kr.
Fredag 349,00 kr.
Lørdag 399,00 kr.
Søndag 399,00 kr.
Helligdage 399,00 kr.
Citroen Xsara Picasso
Stor personbil
Årgang 2007
fra 349,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
13,7 km/l
Med trækkrog
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
"Super fleksibel og enorm imødekommende. En presset flyttedag fra Vestjylland til Nordsjælland blev omgjort til en leg på trods af en lang dag. SÅ MANGE GANGE TAK TIL One2Move, vi kommer tilbage"
Tim Jensen
 • One2move biludlejning i Faxe

  I One2moves afdeling i Faxe har vi altid en lejebil klar til dig, så du hurtigt er på farten i en ny og lækker bil. I samarbejde med Arne Busk Automobiler A/S på Rønnedvej i Faxe har vi et stort udvalg af lejebiler til skarpe priser. Uanset om du har brug for en personbil, flyttebil eller varevogn, så har vi bilen til dig.

  Skal du bruge en bil i et eller flere døgn – eller skal have et flyttelæs transporteret og ønsker at spare penge? One2move gør alle former for transport nemt og overskueligt med vores stærke lejekoncepter.

  Udlejning af flyttebiler og varevogne

  Mangler du et køretøj til flytning af møbler, reoler eller andre tunge ting? Eller skal du blot have transporteret nogle enkelte ting? Uanset hvad dit behov er, så kan du leje en kassevogn hos os, og få transporten på pladsen hurtigt og effektivt.

  Ved at leje en flyttebil kan du også spare en masse penge, i og med du kan stå for flytningen selv. Det kan være dyrt at bestille en flyttemand og et flyttefirma til at klare det hele, men ved at leje en flyttebil kan du spare mange penge, som kan bruges på noget sjovere. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift, og må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

  Afhængig af hvad du skal transportere, så har du også mulighed for at leje en varevogn fremfor de større flyttebiler. Vi har varevogne i forskellige størrelser, og enkelte med trækkrog – dette kan ses ved at klikke på “Info” ikonet ud for bilen. Alle varevogne må ligeledes køres med almindeligt kørekort.

  Få alle fordelene med hos One2move

  Der er en række fordele at hente ved biludlejning hos One2move. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

  Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.