Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2Move biludlejning nu i Humlebæk

Humlebæk Auto APS udvider med udlejning af personbiler og varebiler.

Der er fart over feltet hos Humlebæk Auto. Her har Peter Moesgaard i over 10 år drevet sin autoværksted.  

Nu er der også kommet udlejning af personbiler og varebiler med i butikken. Det sker i samarbejde med den landskendte One2Move-kæde, hvor den nye aktivitet henvender mod såvel privat- som erhvervskunder.

"Mange af vore kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje personbiler / varebiler i Humlebæk og omegn.?Vi har kigget os omkring og ser, at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til ret høje priser, så vi havde et ønske om at kunne tilbyde en billigere lokal løsning.

Derfor sker udlejningen under det koncept, som One2Move har udviklet over en årrække. Med den nye kontakt til kunderne via Humlebæk Auto APS, regner man hos One2Move med nye udlejningskunder i nærområdet.

Med det nye koncept bliver vi større og mere fleksible. For eksempel kan firmaer nu leje personbiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der enten ikke kører bil til daglig, men som har brug for en god personbil i weekenden, eller kunder der har brug for en anden løsning til deres egen bil," siger Peter Moesgaard og fortsætter ”og med lanceringen af det nye koncept One2move Bilabonnement, hvor forbrugeren kan lease biler helt ned til 30 dage af gangen, til uhørt lave priser, var jeg ikke i tvivl om at tilslutte mit firma konceptet”

One2Move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger som råder over 1500 biler i Danmark. Med den nye One2move afdeling, Humlebæk Auto, Bakkegårdsvej 218, 3050 Humlebæk, har One2Move nu mere end 130 afdelinger i hele landet.

25 March 2019


Tilbage til alle nyheder