One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 526 Facaden af One2move Biludlejning Rødovre S

One2move Biludlejning Rødovre S

Billig biludlejning hos
McBride Auto
- altid lokalt billigst - fra kun 199,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Korsdalsvej 111
2610 Rødovre
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
Peugeot 107
Lille personbil
Årgang 2012
fra 199,00 kr. pr. dag
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog
Hyundai i20
Lille personbil
Årgang 2011
fra 199,00 kr. pr. dag
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
19 km/l
Uden trækkrog
Toyota yaris
Lille personbil
Årgang 2012
fra 199,00 kr. pr. dag
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
18 km/l
Uden trækkrog
Mitsubishi Space star
Lille personbil
Årgang 2016
fra 199,00 kr. pr. dag
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
19 km/l
Uden trækkrog
Hyundai i20
Lille personbil
Årgang 2009
fra 199,00 kr. pr. dag
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
15 km/l
Uden trækkrog
"En rigtig god oplevelse, virkelig behagelig bil, fungerede upåklageligt. super service ved udlevering og aflevering af bilen. jeg kommer helt sikkert igen."
Lars Hermansen
"Super fleksibel og enorm imødekommende. En presset flyttedag fra Vestjylland til Nordsjælland blev omgjort til en leg på trods af en lang dag. SÅ MANGE GANGE TAK TIL One2Move, vi kommer tilbage"
Tim Jensen
Velkommen hos One2move Biludlejning i Rødovre SV

Den billigste og mest enkle vej til billeje i hovedstadsområdet

I samarbejde med MC Bride Auto APS på Nyholms Alle 9 tilbyder vi udlejning af alle biltyper til de skarpeste priser lokalt i Rødovre og i hele hovedstadsområdet. Hos One2move får du Danmarks billigste billeje, uden du behøver at gå ned på bilens kvalitet. Du kan nemlig altid leje nye og flotte udlejningsbiler hos os, små som store - vi er sikre på, at vi har bilen, som du står og mangler! Kig i blandt vores udlejningsbiler ovenfor, og vælg den bil, du er interesseret i at booke.

Vælg One2move næste gang du skal leje en bil

  • Danmarks billigste biludlejning - finder du billigere i samme kvalitet matcher vi ! 
  • Prisen er inkl. 100 km pr. udlejningsdøgn samt forsikringer - Kør trygt! 
  • Enkel og hurtig booking online uden besvær - Book i god tid og betal blot 25% forud.
  • Ingen skjulte / hemmelige gebyrer
  • Nye, flotte og velholdte udlejningsbiler

Vi stræber efter at blive Danmarks foretrukne biludlejningsselskab, ved at tilbyde de bedste priser og den bedste service. Som en af de eneste i Danmark tilbyder vi ungudlejning uden merpris. Det betyder, at hvis du er under 25 år, så kan du stadig leje en bil hos os, uden at skulle betale ekstra. Vi kræver blot et højere depositum, som du naturligvis får tilbage, ved endt leje.

Leje af varevogn

Er det ikke en personbil du søger, men i stedet en varevogn, så kan vi også være behjælpelige med det. Vi tilbyder en ligeså fordelagtig varevognsudlejning, også til fast lav pris. Vores varevogne kan bruges til alt fra at transportere et par møbler, et par flyttekasser eller værktøjet - uanset hvad dit behov måtte være, kan du leje en varevogn hos os.

Du får ligeledes 100 km med i prisen pr. udlejningsdøgn, såvel som lovpligtige forsikringer, når du lejer en varevogn. Skulle de inkluderede kilometer ikke række til dine behov, så er der mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer.

Tegn et Bilabonnement hos One2move

Står du og skal bruge en bil i en måned eller længere? Ønsker du at slippe for at være bundet i flere år med traditionel leasing? Så bør du overveje at bestille et One2move Bilabonnement. Du kender det måske som Minileasing, men princippet er det samme - du lejer en bil på månedsbasis, og opnår maksimal fleksibilitet herigennem.

I prisen er alt inkluderet - kilometer, forsikringer, vejhjælp, værkstedsbesøg, grøn ejerafgift mv. Du skal udelukkende tanke bilen, vi klarer resten! Vi har gjort det nemt og hurtigt at booke bilen online, så du hurtigt kan sikre dig, at din ønskede bil står klar til dig, når du skal bruge den.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her.

Praktiske informationer

Ved afhentning bedes du medbringe dit gule sygesikringbevis samt kørekort.

Alle vores biler inkl. kassevogne må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Skulle det ske, at din ønskede bil ikke er ledig på dine valgte datoer, så bare rolig! Vi har en række udlejningskontorer i hele hovedstadsområdet, så du aldrig har langt til en af vores andre One2move afdelinger. Se vores øvrige afdelinger i København og resten af hovedstadsområdet her.