Lej en trailer

Autotrailere, flyttetrailere og meget mere

Hos One2move har vi et bredt udvalg af forskellige trailere. Så uagtet om du skal på genbrugspladsen med affald eller har brug for at få din bil transporteret hjem, har vi den optimale løsning.

Vi har landets billigste priser, og du har, uanset bopæl, ikke langt til din nærmeste One2move-afdeling.

En alsidig trailerudlejning

Vi har mange forskellige typer af trailere i forskellige størrelser. Lige fra åbne trailere til flyttetrailere. Derfor har vi også med garanti det, du leder efter.

Er du på jagt efter en bestemt type trailer, kan du tjekke afdelingen nærmest dig her på siden, ved at bruge søgefunktionen øverst. Her vil du kunne se, om afdelingen har den trailer, du søger. De fleste af vores afdelinger har trailere, men typerne kan variere fra afdeling til afdeling.

Den åbne trailer til transport

Hvis du ønsker transport af haveaffald eller en mindre flytning, er den åbne trailer en god mulighed. De kan lejes fra 99 kroner i døgnet og er den nemmeste og smarteste måde at transportere affald eller mindre møbler på. Det er væsentligt billigere end at leje en flyttebil og er derfor en billig og god løsning til dig.

Den billige autotrailer

Er din bil gået i stykker, eller har du fået en ny bil, der skal transporteres, er en autotrailer en både smart og billig løsning.

Med leje af autotrailer sikrer du et billigt alternativ til leje en af en autotransporter, og det er væsentligt billigere end at lade et firma klare transporten. Med en autotrailer fra One2move kan du selv klare skærene for en mindre sum.

Du kan leje en autotrailer i følgende byer hos One2move:

Adresse
Teknikvej 27
5260 Odense S
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Vordingborgvej 19
4773 Stensved
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Beskyt dine ting med en flyttetrailer

Står du overfor en flytning, kan du slå flere fluer med et smæk ved at leje en flyttetrailer hos One2move.

Du får dine ting beskyttet mod vind og vejr, og du sparer penge i forhold til at skulle lade et flyttefirma stå for flytningen. Hvis det ikke er nødvendigt med en flyttebil, er en flyttetrailer det oplagte valg til dig.

Skulle en leje af en flyttetrailer ikke være tilstrækkelig, har vi både varevogne og flyttebiler til rådighed, som kan rumme mere.

Regler og vilkår ved leje af trailer

Når du kommer til en af vores afdelinger for at hente din trailer, skal du vise dit kørekort og sygesikringsbevis. Vi sørger for, at den administrative proces er hurtig, så du kan komme videre.

Ansvars- og kaskoforsikring følger med i prisen på alle vores lejemål, så du kan køre trygt og med ro i sindet.

Er du mellem 18-24 år, vil der blive pålagt højere beløb til depositum og selvrisiko. Depositummet får du selvfølgelig igen, når du afleverer traileren.

Du kan køre alle vores trailere, hvis du har et lille kørekort (B).