One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 497 Facaden af One2move Biludlejning Greve

One2move Biludlejning Greve

Billig biludlejning hos
MK Group ApS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Geminivej 33
2670 Greve
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
"Nemt at bestille. God service ved udlevering af bil. Kun varme anbefalinger her fra"
Claus Gade
Velkommen til One2move i Greve

Danmarks bedste og billigste billeje kan du finde ved One2move og i Greve har vi et samarbejde med MK Group APS. Om du skal leje en personbil, flyttebil, varevogn eller minibus, så er vi sikre på, at vi har bilen du leder efter! Vi står klar til at hjælpe dig.

Dine fordele ved biludlejning ved One2move

  • Biludlejning fra blot 249 pr. dag
  • 100 km inkluderet i billejen pr. dag
  • Tilbyder billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Nem booking og afhentning ved lokal biludlejer

-og mange flere fordele. Du kan komme hurtigt ud på vejen, når du lejer bil gennem One2move. Vi har en nem og hurtig booking og et stort udvalg af nye og velholdte biler. Alle vores biler må føres med det lille kørekort (B-kørekort).

Er du 24 år eller yngre - fortvivl ikke - vi kan som nogle af de eneste i Danmark tilbyde dig en udlejningsbil uden ekstra merpris. Du skal blot betale et højere depositum, som jo tilbagebetales ved endt billeje.

Gør flytningen billig og nem

Står du i den situation, at du skal flytte eller transportere store møbler, har vi et stort udvalg af varevogne og flyttebiler. Vi har lille og store varevogne med lad på 8 til 12 m3 – med eller uden trækkrog - alt efter dit behov. Du kan leje en varevogn for blot 329 pr. dag mandag til torsdag og i weekenden 419 pr. dag.  Hvis du gerne vil slippe for tunge og besværlige løft, kan vi også tilbyde udlejning af flyttebil med elektrisk lift.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe dit kørekort samt det gule sygesikringsbevis. Har du yderligere spørgsmål vedr. vores biler eller biludlejning er du velkommen til at kontakte os på 70208804 eller [email protected].

Vi glæder os at se dig og hjælpe dig godt på vejen!