Lej en Varevogn

Billig udlejning af varevogne

Har du brug for hjælp til at flytte, hente et møbel eller lignende, kan du leje en varevogn hos One2move. Med leje af varevogn kan du nemt sikre dig, at du får transporteret dine ting sikkert fra A til B til en billig pris.

Uanset hvad du står og skal bruge en kassevogn til, er der ikke langt til din nærmeste One2move-forhandler, hvor du med store fordele kan leje en varevogn i den tidsperiode, du har brug for.

Vi udlejer både små og store varevogne

Lej en Varevogn

Vi vil gerne leve op til dine krav. Derfor tilbyder vi også udlejning af varevogne i forskellige størrelser. Fra de mindste, så som en Fiat Doblo eller en VW Touran på gule plader, som kan rumme ca. 3 m3, til de største, så som en Fiat Ducato, VW Transporter eller Ford Transit, der kan rumme fra 10 m3 og opefter. Derfor kan du finde præcis den størrelse, du har brug for og hverken betale for mere eller mindre.

Prisen på de små varevogne starter ved 329 kroner pr. dag, mens prisen på de større varevogne starter ved 599 kroner pr. dag.

Fordele hos One2move

Der er en række fordele at hente ved leje af varevogn hos One2move. Vi har Danmarks billigste priser, og vi har fleksible løsninger og gode kundefordele.

Det betyder blandt andet, at du får de første 100 kilometers kørsel pr. udlejningsdøgn gratis. Så skal du ikke langt, kommer du ikke til at betale en formue for kørte kilometer. Er de inkluderede kilometer ikke nok til dit behov, tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.

Ydermere er der både ansvars- og kaskoforsikring inkluderet i prisen. Vi ønsker, at du skal være tryg ved at køre i vores varevogn, og derfor er du også fuldt ud forsikret, hvis uheldet skulle ske.

Alle vores varevogne må køres af personer, der har et lille kørekort.

Alternativer til varevognen

En varevogn er oplagt til dig, der skal flytte og har relativt mange ting. Her kan den sikkert hjælpe med transport til og fra boligen. Skulle en varevogn dog ikke være tilstrækkelig, så udlejer vi også andre former for kassevogne som f.eks. en flyttebil.

Skulle varevognen måske være en tand for stor, så har vi også fordelagtig udlejning af trailere, som kan hjælpe dig med mindre transport. For os er det vigtigste, at du finder den ideelle løsning for dig.

Afhentning og leje til unge

Når du afhenter din varevogn i den afdeling, der er nærmest dig, skal du vise kørekort og sygesikringsbevis. Vi sørger for, at den administrative proces er hurtig og enkel, så du kan komme i gang med det, der er vigtigt for dig - nemlig at komme ud på vejen.

Er du mellem 18-24 år og ønsker at leje en varevogn, er det også muligt. Der skal blot betales et højere depositum og en højere selvrisiko. Depositum betales selvfølgelig tilbage ved endt leje.

Har du spørgsmål til vores leje af varevogn, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70208804 eller mail [email protected].