One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 331 Facaden af One2move Biludlejning Holstebro V

One2move Biludlejning Holstebro V

Billig biludlejning hos
Vestbyens Auto
- altid lokalt billigst - fra kun 750,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Banetoften 70
7500 Holstebro
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Jeg har kun rosende ord for One2move i Rødovre. Virkelig god betjening og gennemgang af den lejede bil. følte jeg mig tryg ved at leje den, uden at skulle bekymre mig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter One2move i Rødovre👏"
Daniel Nielsen
"En rigtig god oplevelse at leje bil hos Auto Ole i Solrød Strand. Det gør vi helt sikkert igen. Venlig og behagelig betjening"
Anne Lindhart
Velkommen til One2move i Holstebro Vest

Danmarks bedste biludlejning til skarpe priser

For One2move er biludlejning en passion. Det er vores topprioritet at tilbyde et repræsentativt udvalg af lejebiler på landsplan samt skabe en god brugeroplevelse for dig, når du lejer en bil i en af vores mange afdelinger. Vi har biler til alle formål – alt lige fra mikrobiler, store personbiler, luksusbiler, varevogne, flyttebiler og minibusser. Så uanset hvad du står og mangler en bil til, er du i gode hænder hos One2move.  

I samarbejde med Vestbyens Auto på Banetoften i Holstebro giver One2move dig mulighed for at leje mikrobiler, lille personbiler samt store varevogne. Hvis den pågældende afdeling ikke har den bil, du søger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi sammen kan finde den bil, du ønsker at leje fra en anden afdeling.

Gode grunde til at vælge One2move Holstebro Vest

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje fra kun 249,- pr. dag
  • Ingen merpris for unge under 24 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og du står ikke overfor at skulle betale ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales selvfølgelig når du afleverer bilen igen.

Udlejning i hele Midtjylland

Husk at One2move er landsdækkende, og i Midtjylland har vi adskillige udlejningsafdelinger, der er klar til at servicere dig med en bil til det ønskede formål. Samtlige afdelinger har forskellige biler i sortimentet, så hvis du ikke finder den bil, du har brug for i én afdeling, anbefaler vi at du kontakter vores kundeservice på tlf. 70 208 804 eller skriver til [email protected]. Så finder vi lejebilen til dig. Uanset afdeling, så er priserne selvfølgelig lave.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Du skal blot sørge for at køre og tanke bilen - One2move står for alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 70208804 eller på mail [email protected].

Med One2move er du altid godt kørende - uanset formål.