One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 192 Facaden af One2move Biludlejning Hjørring

One2move Biludlejning Hjørring

Billig biludlejning hos
NOVABIL A/S Toyota Hjørring
- altid lokalt billigst - fra kun 299,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

A.F. Heidemanns Vej 2
9800 Hjørring
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Skulle bruge en bil i 4 dage og blandt mange, var one2move dem med de bedste priser"
(5)
Therese Kim Panum, Rødovre
"Nemt og ligetil fin nyere bil alt virkede perfekt og fornuftig billig så gerne igen"
(5)
Jørgen Josiassen, Kolding
Velkommen hos One2move Biludlejning i Hjørring

Nem booking af biler til små priser

Som en af Danmarks største franchisekæder inden for biludlejning, har One2move altid nye lejebiler klar til dig, hvor alt spiller og du kun skal sørge for at navigere i trafikken samt holde øje med benzinmåleren. Uanset hvilken type bil, du ønsker at leje, så hjælper vi dig med på farten. One2move udlejer alle biltyper: personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser, autotransportere, osv.  

One2move Biludlejning i Hjørring kan i samarbejde med NOVABIL A/S Toyota Hjørring, Danmarks nordligste autoriserede Toyota-forhandler og serviceværksted, bl.a. tilbyde udlejning af en nyere Toyota Aygo 1,0 VVT-i til blot kr. 299,- pr. dag.      

One2move - få alle fordelene med, når du lejer bil  

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr. udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 299,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler, varevogne, flyttebiler og minibusser – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Langtidsleje

Har du brug for at leje en bil i en måned eller længere? Intet problem. One2move tilbyder konceptet One2move Bilabonnement hvor du kan leje en bil på månedsbasis med alt inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er trafikken og benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Vi udlejer biler i hele Danmark

One2move er landsdækkende med over 60 selvstændige franchiseafdelinger. Hvis Hjørring er for langt væk, kan vi helt sikkert finde en anden afdeling i nærheden af dig. Har du spørgsmål omkring lejebiler, vores koncepter eller til specifikke afdelinger, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 208 804 eller send en mail til [email protected]. Vi er altid klar til at hjælpe dig med både bil og booking.