One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 188 Facaden af One2move Biludlejning Esbjerg

One2move Biludlejning Esbjerg

Billig biludlejning hos
Auto & Elektro - Bosch Car Service
- altid lokalt billigst - fra kun 299,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Darumvej 145 A
6700 Esbjerg
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Funktioner:
Aircon

Renault Clio Tce 5dørs
Lille personbil
Årgang 2015
299,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
22,2 km/l
Med trækkrog
"Super fleksibel og enorm imødekommende. En presset flyttedag fra Vestjylland til Nordsjælland blev omgjort til en leg på trods af en lang dag. SÅ MANGE GANGE TAK TIL One2Move, vi kommer tilbage"
Tim Jensen
"Jeg har kun rosende ord for One2move i Rødovre. Virkelig god betjening og gennemgang af den lejede bil. følte jeg mig tryg ved at leje den, uden at skulle bekymre mig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter One2move i Rødovre👏"
Daniel Nielsen
Velkommen hos One2move i Esbjerg

Biludlejning til små priser

Hos One2move går de gode udlejningsbiler hånd i hånd med fordelagtige priser, god service og fleksible løsninger. Det skal være nemt at leje en bil og komme videre til den ønskede destination. Hos One2move Esbjerg har vi bl.a. personbiler, varevogne og minibusser, der står klar til dig. Hvis afdelingen i Esbjerg ikke har det køretøj i sortimentet, du har brug for, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller sende en mail til [email protected]. Vi er et fleksibelt foretagende, der tilstræber at finde den helt rigtige bil til ethvert formål. Sammen med Auto & Elektro – Bosch Car Service i Esbjerg, får One2move dig videre til destinationen i en fart.

Hvorfor du skal vælge One2move Esbjerg

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje fra kun 249,- pr. dag
  • Ingen merpris for unge under 24 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og du står ikke overfor at skulle betale ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales selvfølgelig når du afleverer bilen igen.

Vi hjælper også med flytningen

Har du købt ny bolig, skal du flytte i lejlighed eller skal du flytte dit lager til nye lokaler, tilbyder One2move også udlejning af flyttebiler og varevogne. Vores flyttebiler er udstyret med elektrisk lift, så du slipper for besværet med tunge og besværlige løft. Vores flyttebiler har et lad på 20,33 m3, og du må køre vores flyttebiler med det lille kørekort (B-kørekort). Book en flyttebil allerede i dag til den dag, du skal bruge den, så du slipper for ventetid – de er populære og ofte udlejede.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. 

One2move sørger for at du kommer på farten – hurtigt og sikkert!