Fra 3.735,00 kr. / md.
Altid lokalt billigst!

One2move Bilabonnement

0 kr. i udbetaling
Skift bil efter behov – så tit du vil
Inkl. forsikring og ejerafgift
Et One2move Bilabonnement er til dig, som vil have en bil fra 1 måned og opefter, uden en flerårig bindingsperiode, men stadig med alt inklusiv i prisen. Ingen binding - overskueligt - fleksibelt - nemt og billigt! Du tanker bilen, vi sørger for ALT andet.
Frederiksberg S
Peugeot 206
Peugeot 206
3.735,00 kr. / md.
124,50 kr. / dag
Lille personbil
Årgang 2006
Funktioner
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Automatisk
Viby
Mazda 2
Mazda 2
3.735,00 kr. / md.
124,50 kr. / dag
Lille personbil
Årgang 2008
Funktioner
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
Holstebro V
Peugeot 107
Peugeot 107
3.735,00 kr. / md.
124,50 kr. / dag
Mikrobil
Årgang 2012
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
Horsens SV
Citroen C3
3.735,00 kr. / md.
124,50 kr. / dag
Lille personbil
Årgang 2013
Funktioner
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
Hvordan bestiller jeg et bilabonnement hos One2move?
1. Find stedet, hvor du vil afhente din bil

Indtast i prisberegneren i hvilken del af landet du ønsker at afhente din lejebil. Vi har over 130 afdelinger i Danmark. Derfor er der altid en One2move-forhandler tæt på dig.

2. Vælg din lejeperiode

Du skal som minimum leje bilen i en måned med vores bilabonnement, men vi har en ubegrænset lejeperiode på alt over en måned.

3. Find dit match

Klik Find lejebil og vælg mellem de ledige biler, der stemmer overens' med det, du ønsker. Nemt og smart.

4. Bekræft din billeje

Gennemgå dit bilvalg og vælg eventuelt ekstra kilometer og tilbehør, hvis dette måtte være nødvendigt.

5. Book dit Bilabonnement

Gennemfør din billeje hos One2move, og dernæst er du klar til at afhente din lejebil i den afdeling, du har ønsket.

6. Modtag en bekræftelse

Når du har modtaget en mail eller SMS med en bekræftelse på din billeje, er du klar til at afhente bilen.

Hvad er et One2move Bilabonnement?

One2move er et biludlejningsfirma, der har billige og fleksible løsninger til dig, som står og mangler en lejebil lige nu og her. Som noget særligt har vi et bilabonnement til dig, når du har behov for at leje en bil i en længere periode. Hos os kan du leje bilen lige så længe, du har lyst til, og vi har over 130 afdelinger i Danmark, hvor du kan hente din lejebil. Herunder kan du læse meget mere om, hvad One2moves bilabonnement indeholder.

Du er dækket, når du lejer en bil hos One2move

Med One2moves bilabonnement skal du ikke tænke på andet end at tanke bilen op, når den er ved at løbe tør for benzin. Billejen dækker forsikring, grøn ejerafgift, service og vejhjælp, så skulle uheldet være ude, så er du dækket i alle tilfælde. Det giver en tryghed, og hos os skal det være trygt at køre i bil - også selvom det ikke er din egen.

Derfor er det også problemfrit og uden bureaukratisk arbejde at leje en bil hos One2move.

Ubegrænset leje

Du skal som minimum leje bilen i en måned, hvis du ønsker at gøre brug af vores bilabonnement, men om du blot ønsker bilen i 30 dage eller i et halvt år, bestemmer du selv. Vi tilbyder ubegrænset billeje på vores biler, og derfor råder vi også over en stor fleksibilitet.

Vi står klar til at hjælpe dig, der har brug for en bil i en længere periode. Vores bilabonnement er billigt, men du sparer mest, hvis du lejer bilen i tre måneder eller længere tid. Vores leje er inklusiv antal kørte kilometer, men skulle du overskride dette, er det heldigvis billigt at tilkøbe ekstra kilometer.

Skulle du blot have brug for billeje i et par dage eller en uge, kan du læse mere om vores normale billeje her.

Hjælpen er aldrig langt væk

One2move har over 130 afdelinger i Danmark. Derfor vil der også altid være en afdeling tæt på dig, når du har brug for at hjælp. Vi står klar med den bil, du skal bruge, og i form af vores store udvalg er vi sikre på, at vi kan hjælpe både børnefamilien, kæresteparret og dig som enkelt individ.

Har du spørgsmål til vores bilabonnementer, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@one2move.com eller telefon 70 208 804.

Ofte stillede spørgsmål - få svar på din tvivl her

Det kan virke som et stort ansvar at leje en bil. Sådan en oplevelse ønsker vi dig ikke hos One2move. Derfor har vi lavet en liste med ofte stillede spørgsmål, så du kan få svar på din tvivl. Det er med til at give dig ro i sindet, når du lejer en bil hos os.

Hvor længe kan jeg tegne et bilabonnement for?

Du kan bestille et bilabonnement fra en måned og opefter. Jo længere en periode abonnementet bestilles over, jo større er prisbesparelsen. Den største besparelse opnås ved billeje i tre måneder og opefter.

Hvad er inkluderet i bilabonnementet?

Alt undtagen brændstof. Prisen er inklusiv ansvars- og kaskoforsikring, serviceeftersyn, grøn ejerafgift, vejhjælp og kilometer. Hvis de inkluderede kilometer ikke er nok, kan du billigt tilkøbe ekstra kilometer. På den måde skal du ikke være bange for at overskride det, du som udgangspunkt har betalt for.

Hvilke biler kan jeg have abonnement på?

Det er muligt at tegne et bilabonnement på alle vores personbiler. Det kræves selvfølgelig, at bilen ikke på forhånd er udlejet i den periode, hvor du ønsker at leje bilen.

Opkræves depositum?

Vi opkræver et mindre depositum, som naturligvis indregnes i den endelige pris. Depositummet bliver kun reserveret på din konto. Er du under 25 år, vil du blive opkrævet et større depositum.

Opkræves forudbetaling?

Vi opkræver et mindre beløb i forudbetaling. Resten betales i afdelinger. Ved leje i flere måneder sker betaling en måned forud, hvis du skulle ønske at stoppe abonnementet før tid.

Forsikring

Alle biler har den lovpligtige ansvarsforsikring samt en kaskoforsikring med en selvrisiko på 5.000 kr. ved skade eller tyveri. Du kan tegne en selvrisikonedsættende forsikring, men dette kan KUN bestilles ved at ringe til vores kundeservice. Telefonnummer: 70 208 804.

Afhentning

Bilen afhentes ved den afdeling, du har bestilt ved. Du skal huske at have gyldig legitimation med. Det gælder kørekort og det gule sygesikringsbevis.

Under 25 år

Selvom du er under 25 år, kan du stadig godt tegne et bilabonnement. Depositummet er blot lidt højere grundet en højere forsikringspris.

Afbestilling af abonnement

Annullering af booking skal ske minimum 48 timer før planlagt afhentningstidspunkt. Ved manglende annullering opkræves et gebyr på 500 kr.

Har du stadig ikke fået svar på dit spørgsmål? Kontakt os via kundeservice@one2move.com eller telefon 70 208 804.

Hvem er One2move?

One2move er et landsdækkende biludlejningsfirma, der er klar til at hjælpe dig, når du har brug for en bil. Vi går ind for, at billeje skal være billigt, og derfor tilbyder vi favorable priser. Vi har 137 afdelinger, du finder rundt omkring i Danmark. Derfor har du som kunde heller aldrig langt til din nærmeste One2move-forhandler.

Siden idéen opstod i 1995, har vi hjulpet utallige danskere - enkelte såvel som store familier. I dag udlejer vi mere end 1550 biler dagligt. Det høje antal skyldes blandt andet, at vi råder over en stor fleksibilitet, hvor vi udlejer alt fra små personbiler til minibusser og flyttevogne. Ligeledes tilbydes vores service i alt fra en enkelt dag til flere måneder, hvis det ønskes. Derfor kan vi hjælpe alle.

Velkommen til One2move