Altid lokalt billigst!

One2move

Bilabonnement

0 kr. i udbetaling
Skift bil efter behov – så tit du vil
Inkl. forsikring og ejerafgift
Et One2move Bilabonnement er til dig, som vil have en bil fra 28 dage og opefter, uden en flerårig bindingsperiode, men stadig med alt inklusiv i prisen. Ingen binding - overskueligt - fleksibelt - nemt og billigt! Du tanker bilen, vi sørger for ALT andet.
Kirke Saaby
Opel Corsa
5.970,00 kr. / md.
199,00 kr. / dag
Lille personbil
Årgang 2007
3 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
Jerslev Sjælland
Hyundai I 10
Hyundai I 10
2.970,00 kr. / md.
99,00 kr. / dag
Mikrobil
Årgang 2009
Funktioner
2 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
Frederikssund
Renault Captur
Renault Captur
3.570,00 kr. / md.
119,00 kr. / dag
Lille personbil
Årgang 2013
Funktioner
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
Høng
Citroen C1
Citroen C1
3.570,00 kr. / md.
119,00 kr. / dag
Lille personbil
Årgang 2016
Funktioner
2 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
Hvordan bestiller jeg et bilabonnement hos One2move?
1. Find stedet, hvor du vil afhente din bil

Indtast i søgebaren i hvilken del af landet du ønsker at afhente din lejebil. Vi har over 80 afdelinger i Danmark. Derfor er der altid en One2move-forhandler tæt på dig.

2. Vælg din lejeperiode

Du skal som minimum leje bilen i 28 dage med vores bilabonnement, men vi har en ubegrænset lejeperiode på alt derover.

3. Find dit match

Klik Find lejebil og vælg mellem de ledige biler, der stemmer overens' med det, du ønsker. Nemt og smart.

4. Bekræft din billeje

Gennemgå dit bilvalg og vælg eventuelt ekstra kilometer og tilbehør, hvis dette måtte være nødvendigt. Med et bilabonnement giver vi dig ekstra skarpe priser på ekstra kilometer og tilbehør.

5. Book dit Bilabonnement

Gennemfør din billeje hos One2move, og dernæst er du klar til at afhente din lejebil i den afdeling, du har ønsket.

6. Modtag en bekræftelse

Når du har modtaget en mail eller SMS med en bekræftelse på din billeje, er du klar til at afhente bilen.

Hvad er et One2move Bilabonnement?

One2move er et biludlejningsfirma, der har billige og fleksible løsninger til dig, som står og mangler en lejebil lige nu og her. Som noget særligt har vi et bilabonnement til dig, når du har behov for at leje en bil i en længere periode. Hos os kan du leje bilen lige så længe, du har lyst til, og vi har over 80 afdelinger i Danmark, hvor du kan hente din lejebil. Herunder kan du læse meget mere om, hvad One2moves bilabonnement indeholder.

Du er dækket, når du lejer en bil hos One2move

Med One2moves bilabonnement skal du ikke tænke på andet end at tanke bilen op, når den er ved at løbe tør for brændstof. Billejen dækker forsikring, grøn ejerafgift, service og vejhjælp, så skulle uheldet være ude, så er du dækket i alle tilfælde. Det giver en tryghed, og hos os skal det være trygt at køre i bil - også selvom det ikke er din egen.

Derfor er det også problemfrit og uden bureaukratisk arbejde at leje en bil hos One2move.

car
car

Ubegrænset leje

Du skal som minimum leje bilen i 28 dage, hvis du ønsker at gøre brug af vores bilabonnement, men om du blot ønsker bilen i 30 dage eller i et halvt år, bestemmer du selv. Vi tilbyder ubegrænset billeje på vores biler, og derfor råder vi også over en stor fleksibilitet.

Vi står klar til at hjælpe dig, der har brug for en bil i en længere periode. Vores bilabonnement er billigt, og du lejer til en fast billig dagspris. Vores leje er inklusiv 40 kilometer per dag, men skulle du have brug for mere, så tilbyder vi en ekstraordinær god kilometer pris.

Skulle du blot have brug for billeje i et par dage eller en uge, kan du læse mere om vores normale billeje her.

Hjælpen er aldrig langt væk

One2move har over 80 afdelinger i Danmark. Derfor vil der også altid være en afdeling tæt på dig, når du har brug for at hjælp. Vi står klar med den bil, du skal bruge, og i form af vores store udvalg er vi sikre på, at vi kan hjælpe både børnefamilien, kæresteparret og dig som enkelt individ.

Har du spørgsmål til vores bilabonnementer, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon 70 208 804.

Ofte stillede spørgsmål - få svar på din tvivl her

Det kan virke som et stort ansvar at leje en bil. Sådan en oplevelse ønsker vi dig ikke hos One2move. Derfor har vi lavet en liste med ofte stillede spørgsmål, så du kan få svar på din tvivl. Det er med til at give dig ro i sindet, når du lejer en bil hos os.

Du kan bestille et bilabonnement fra 28 dage og opefter. Ved bilabonnement har du en fast lav dagspris, og 40 kilometer inklusiv per dag.

Alt undtagen brændstof. Prisen er inklusiv ansvars- og kaskoforsikring, serviceeftersyn, grøn ejerafgift, vejhjælp og kilometer. Hvis de inkluderede kilometer ikke er nok, kan du billigt tilkøbe ekstra kilometer ved booking. På den måde kan du altid tilpasse dit bilabonnement til dine behov.

Det er muligt at tegne et bilabonnement på alle vores biltyper - personbiler, varevogne, flyttebiler og minibusser. Det kræver selvfølgelig, at bilen ikke på forhånd er udlejet i den periode, hvor du ønsker at leje bilen.

I nogle tilfælde vil du blive opkrævet et depositum, som selvfølgelig vil blive tilbagebetalt ved endt leje. Du kan læse mere om vores depositum ved at klikke her.

Vi opkræver et mindre beløb i forudbetaling ved booking, og det resterende beløb betales ved afhentning. Ved leje i flere måneder sker betalingen løbende og en måned forud.

Alle vores biler har den lovpligtige ansvarsforsikring samt kaskoforsikring med en selvrisiko på op til 15.000 kr. ved skade eller tyveri. Du kan nedskrive din selvrisiko i bookingprocessen ved tilkøb af vores selvrisikoforsikring. Hvis du har brug for yderligere forklaring, så kan du altid kontakte vores kundeservice på tlf. 70 208 804.

Bilen afhentes ved den afdeling, du har reserveret bilen hos. Du skal huske at have gyldig legitimation med. Det gælder kørekort og sygesikringsbevis.

Selvom du er under 25 år, kan du stadig godt tegne et bilabonnement. Her kan du dog blive opkrævet et højere depositum. Kontakt vores kundeservice ved spørgsmål på tlf. 70 208 804.

Afbestilling af bookingen skal ske minimum 48 timer før planlagt afhentningstidspunkt. Ved manglende eller forsinket afbestilling opkræves et gebyr på 1000 kr. Har du stadig ikke fået svar på dit spørgsmål? Kontakt os via [email protected] eller telefon 70 208 804.

Hvem er One2move?

One2move er et landsdækkende biludlejningsfirma, der er klar til at hjælpe dig, når du har brug for en bil. Vi går ind for, at billeje skal være billigt, og derfor tilbyder vi favorable priser. Vi har over 83 afdelinger, som du finder rundt omkring i Danmark. Derfor har du som kunde heller aldrig langt til din nærmeste One2move-forhandler.

Siden idéen opstod i 1995, har vi hjulpet utallige danskere - enkelte såvel som store familier. I dag udlejer vi mere end 600 biler dagligt. Det høje antal skyldes blandt andet, at vi råder over en stor fleksibilitet, hvor vi udlejer alt fra små personbiler til minibusser og flyttevogne. Ligeledes tilbydes vores service i alt fra en enkelt dag til flere måneder, hvis det ønskes. Derfor kan vi hjælpe alle.

Velkommen til One2move

car