Leje af Minibus

Fyld bilen med alle vennerne eller hele familien

En minibus er en oplagt mulighed at skabe sammenhold og hygge på. I stedet for at køre i to eller tre biler på dagsudflugt eller ferie, kan I med en minibus samles alle sammen og centrere jer om en hyggelig stund.

One2move tilbyder udlejning af minibusser i forskellige størrelser, så I kan samles om jeres aktivitet. Vi kan hjælpe jer med at gøre transporten frem og tilbage til en fest.

Udlejning af minibus i hele landet

Vi har mange afdelinger fordelt rundt omkring i landet. Det har vi gjort i vores bestræbelser på, at du aldrig skal have langt til din nærmeste One2move-forhandler. Stort set alle vores afdelinger udlejer minibusser af forskellige størrelser, og derfor skal du aldrig bevæge dig langt for at gøre din endagstur, ferie eller dit weekendophold lidt bedre.

Størrelse på vores minibusser

Lej en Minibus

Vi tilbyder både leje af større og mindre minibusser. Du kan faktisk leje en minibus med plads op til 9 personer uden chauffør hos os. De små kan rumme 6-7 personer. Et eksempel herpå kunne være en VW Touran eller en Ford S-Max, som begge indeholder stor sikkerhed og kvalitet. Her starter lejen fra 529 kroner pr. dag.

Ønsker du plads til flere personer, kan vi tilbyde en større minibus som eksempelvis en Ford Transit Tourneo, en VW Caravelle eller en Fiat Ducato, som kan rumme helt op til 9 personer.

Begge typer har masser af plads, så skulle I have bagage med, kan det også sagtens transporteres. Ligeledes følger der 100 kilometers gratis kørsel pr. dag med i bookingen. Skulle det ikke være nok, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer til en billig pris.

Til alle lejemål er der både ansvars- og kaskoforsikring med i købet.

En hurtig proces på kontoret

Vores udlejning af minibus foregår nemt og simpelt uden for meget brug af papirarbejde og bureaukrati. Vi er klar over, at du gerne vil hurtigt på farten, og det ønske imødekommer vi selvfølgelig. Ved at bruge vores søgefunktion øverst på siden, kan du hurtigt se hvilke minibusser vi har ledig i nærheden af dig og booke med det samme.

Hvis du er mellem 18-24 år, har du mulighed for at leje en af vores minibusser mod en højere selvrisiko og et højere depositum. Derfor er det også en fin mulighed for jer, der ønsker en hyggelig sommerhustur eller et weekendophold.

Skulle du have spørgsmål til vores leje af minibus, kan du altid kontakte os på telefon 70208804 eller mail [email protected]. Vi imødekommer alle spørgsmål med stort engagement, og vi vil gerne hjælpe dig med alle dine problemstillinger.