One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 458 Facaden af One2move Biludlejning Sørby

One2move Biludlejning Sørby

Billig biludlejning hos
Autogården Sørby
- altid lokalt billigst - fra kun 299,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Vollerupvej 1
4200 Slagelse
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
Trækkrog må laste
1100 kg
Ford tourneo custum - BEMÆRK DEPOSITUM
Minibus
Årgang 2021
800,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
8 Sæder
Diesel
Automatisk
14,5 km/l
Med trækkrog
Mercedes Benz v-250 - BEMÆRK DEPOSITUM
Minibus
Årgang 2015
800,00 kr. pr. dag
5 Døre
8 Sæder
Diesel
Automatisk
15 km/l
Uden trækkrog
"Always used the one in Vanløse when moving. Great service and trust. I will be back"
Alvaro Chincad
"Nemt at bestille. God service ved udlevering af bil. Kun varme anbefalinger her fra"
Claus Gade
One2move biludlejning i Sørby ved Slagelse

Hos One2move er du altid godt kørende, når du lejer bil. Vi lægger os i selen for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du lejer en bil i en af vores afdelinger. Vi har biler til alle formål – alt lige fra mikrobiler, store personbiler, varevogne, flyttebiler og til minibusser. Så uanset hvad du står og mangler en bil til, er du i gode hænder hos One2move.   

I samarbejde med Autogården Sørby nær Slagelse har vi udlejningsbiler i mange afskygninger til Danmarks bedste priser. Vi tilbyder i denne afdeling også, luksusbiler såsom: BMW og Mercedes.  Hvis den pågældende afdeling ikke har den bil, du søger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70208804 eller skriv til os på [email protected], så vi kan finde den bil, du ønsker at leje fra en anden afdeling.

Med One2move har det aldrig været nemmere at komme fra A til B.

Udlejning på hele Sjælland

Fandt du ikke bilen du ønskede, eller ligger Autogården Sørby for langt fra din bopæl? One2move har mange afdelinger på hele Sjælland, fra Nakskov til Nykøbing Sjælland, fra Hvidovre til Valby – alle afdelinger har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, osv. Men de har alle én ting til fælles – du får den samme lave pris på biludlejning.

Få alle fordelene med hos One2move

Hos One2move får du en mængde fordele med oveni lejeaftalen. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort, kreditkort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.